yağmur sonrası saat 11.00 suları ; == hazırmısın uyku tutmadı birazdan çıkalım.. , ++ **** aynen.tamam. hemen ardından takımları aldıkları gibi çıktılar.hava karanlık ve serindi yolculuk arabanın kısa süreli arızası ile bölünsede gece çorbacısında bu tatsızlık atlatılıp yola devam edildi. 1. avlak ; == çok dalga var ++ farkındayım, her atışta bişiler takılıyor tadı yok pek.. == başka yer deniyelimmi ++ olur..boşa vakit kaybetmeyelim == hadi beyler toplanın.. 2. avlak gece 01.30 suları == **** bir bakalım gece gece ne süprizler var ++ dağilalım herkes farklı bir yeri tarasın ^^ olur ben burda kalıyım o zaman ** ben ileri dogru burna gidiyorum. yarım saat sonra ;, == vay arkadaş kurudumu bu gece burası ++ galiba.. hadi beyler toplanalım ^^ ok . geldik 3. avlak saat 2:30 ; == Dağılalım sağlı sollu ++ ben şu tarafa kaçar..! ^^ bizde o tarafa yürüyelim.. ** tamam geldim. yarım saat sonra ; ++ sizde varmı bişi == yok..! ++ hay ben +%##$½ ^^ kamışı kırdım demin ++ nasıl yani..? ^^ bişi takıldı ++ ??? bir süre sonra burdada umğuklarını bulamayan ekip son avlağa giderler.sabah 6.00 suları..; == hadi beyler ++ ZZZZZZ.. ^^ ZZZZZZ.. ** zzzzzz.. == hadi kalk arabadan çıkın ++ off ya ^^ zzz.. 1 saat sonunda ; == haraket var.. ++ bişi sahteye hamle yapıyor. == bendede vuruş var ama zayıf ataklar.. ++ dur geldi.. bu ne ? 1 çinekop == nerde bunlar hala uyuyolarmı tlf açmıyolar ++ aynen piller bitti. == devam ..atışa.. az sonra; ++ ahaaa yapıştı ..heyyy yardım et == iyi parça geliyorum.. ++ oo güzel bir lüfer( bana göre) sana dogru cevirdim == aldımmmmm ++ hadiii kaçırma.. == tamam ****tt