iğne modeli

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında alpialora tarafından paylaşıldı.

1. alpialora

alpialora emre

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
  3. alpialora

alpialora emre

iğnelerin anatomisini sormadım sorduğum marka modelin hangi tür balıklarda etikili olabileceğini sordum

4. kunsal

kunsal kaan

Her turlu balikta is yapar ama 5 numara igne cok kucuk bence buyuk balik icin degil. Ben 0 bulamazsam 1 numara kullaniyorumdum. Levrek cupra mirmir karagoz baska bircok balik aldim kotu yani cabuk aciliyor eger ota kayaya takarsan iyi ama baligi cekerken acilirsa uzulursun

5. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Açar okurdun, hangi durumlarda, nasıl etkili olur görürdün.

Yada böyle yapar cehalet içinde yaşamaya devam da edebilirsin, bu senin tercihin elbette.

6. alpialora

alpialora emre

sen nekadar ordinaryus profeseryus havalarında yazıyosun öyle yardım edersın veya etmessin senin çapın nekadarki cehalet ten falan bahsediyosun evladım

7. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Serdar beyin doğum tarihi 1969, okuma bilmeyenlere duyurulur :)

8. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Savunmak amaçlı yazmadım ama Serdar beyin verdiği link de iğneleri anlatmış oradaki yazıyı okursanız kendi alacağınız iğneni türüne göre kıyas yapabilirsiniz sanırım ( bir göz gezdirdim ben ).
    Cehaletin okumamadan kaynaklandığa inanıyor ise eğer Serdar bey sizin okumadığınız söylemiş bence.
    Çünkü size hem şimdi hemde ilerde yarayabilecek bir konu göstermiş.

9. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Bilmem, sence ne kadarcıktır ki benim çapım? Göbek çapımı soruyorsun 120cm filan var sanırım, kocaman oldu oturmaktan.

Ama başka türlü çapımı soruyorsan, aç mesela, o yazı kaç yerde alıntılanmış, kaç yerde referans olmuş, kaç kişi okuyup istifade etmiş, o çapı bir ölçersin, birde kendininkini ölçersin, olur biter.

Cehaletin zıttı nedir? Bilim di mi? Bilmiyorsan öğren bunu. Ve bilimde bir bilginin çapı neyle ölçülür bilir misin? Bilmezsin belki, bunu da öğren: Alıntı sayısı ile.

Şimdi çıkar dersin ki, sen şu kadar şey yazmışsın, bu kadar alıntı yapılmış, çapın bu, ben bu kadar şey yazmışım, şu kadar alıntı yapılmış, benim çapım bu. Ona göre bakarız, kimin çapı neymiş ki, kim kime cehaletten filan bahsedebiliyormuş?

Buyur, görelim hangimiz daha cahil, cühela... Hadi, sözünün arkasında dur, bekliyoruz.

10. alpialora

alpialora emre

Nediyim ben sana destan yazsaydın birazdaha ahkam keserek ufacık şeyi bukadar büyütüp gülüyorum sadece :)

11. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Şöyle bir profiline göz attım.Tam 24 adet konu açmışsın hep sormuşsun,tavsiye istemişsin,avlak istemişsin,bilgi istemişsin,HEP İSTEMİŞSİN,HİÇ VERMEMİŞSİN.
    şimdi yine bi soru sormuşsun,5 no lu iğne ile levrek tutulurmu gibi absürt bir soru! Serdar AĞABEYİNİN emek verip hazırladığı bir konunun lingini verip,sana yardımcı olmaya çalışmış,ama sen bir göz atmaktan bile üşenip,kaba bir cevap yazıp,emeğe,büyüğe saygı gibi temel insani davranışları ayaklar altına almışsın.
    senin o 24 konu başlığında sorduğun sorulara bakarak,balıkçılık konusunda oldukça cahil olduğun ortada iken,bu konularda tecrübe ve bilgilerini hiçbir karşılık beklemeden herkese sunan insnlara daha saygılı olman gerekir,yaşın çocukluk yaşını oldukça geçip orta yaşa dayanmışken,umumi cehaletini yenememiş olman gerçekten üzücü,senin son cümlende ufacık şey olarak gördüğünü söylediğin şey aslında hayatın en önemli konularından biri ,onun adınada SAYGI diyoruz...

12. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Helal olsun Fatih abi.