İyi günler arkadaşlar.Çocukluğumdan beri tatile iğneadaya gidiyorum ve geçen sene gittiğimde balık tuttuklarını gördüm.Etrafı iyi kötü biliyorum.Bu ayın 18inde tatil yapmak için yine gidicem orda neler tutabilirim , göl,dere veya deniz fark etmez , hangi balıklar çıkar ona göre kendime bi liste yapıp eksik bişey varsa almak istiyorum.İğneadayı bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.Herkese dinlediği için çok teşekkür ediyorum , iğneniz keskin olsun , zilleriniz hiç susmasın inşallah
Kardeşim İğne adada çok balık tutacağın konusunda fazla heveslenme.Kış olsa kalkana falan atarsın. İğneadada köyün sağ tarafındaki kamp alanının ilerisndeki derede tatlı su kefali alabilirsin.Ayrıca eğer zıpkınla gireceksen oralarda denizde pisi,barbun,kefal denk gelir. Eğer liman tarafına gidersen liman içi ve limana girerken kamp alınının ilerisindeki taşlardan da zıplınla birkaç balık özellikle kefal vurabilirsin. Eğer tekne ile açılma şansın varsa istavrit tutabilir hele gene sakın dipten çapariye atlıyan trakunyaları (Dikkat ederek ) tutabilirsin. Liman çakarlarının arasında kefal,açığında barbun olur ama olta ile şans.Şansın varsa kırlangış ta gelebilir. Limana gelmeden olan sahilde levrek te bulunur.Ama genelde çırpıntılı ve bulanık ise.Ayrıca sabah erken pisi dil de oralarda kıyılar ama malesef yem olarak sadece midye bulacağın için genelde zıpkıncılık verimlidir. Liman içinden limanın büyük talarının karadenize açıkan yerinden de rapala denemeni tavsiye ederim.Levrek vardır.Ayrıca limanköy arkasında tanıdığın varsa güzel meralar var.Limanda büyük fener tarafına gidip bol bol çok harika midye toplayabilirsin.Çok nefistirler. Ayrıca eğer dalma merakın varsa oralarda güzel pavurya da bulabilirsin. AMA ÖZELLİKLE AÇIK TARAFLARDA SUYA GİRECEKSEN ÇOK DİKKAT ETMENİ VE DENİZİNİN TEHLİKELİ OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTERİM. Ama yine limana gelmeden olan gölde solucanla olta atıp çok güzel vakit geçirirsin.
Teşekkürler, bende dere ve gölde kefal , fırsat bulduğum zamanlarda rezve deresinde alabalık ve dupnisa mağarasına giderken bulunan derede alabalık avlamayı denicem.Kayda değer bişiler olursa tatil dönüşü yazarım.