s.a. arkadaslar herkese gunaydın. bu aksam kısmet olursa armutluya gıdecegım. suan balık avı ıle ılgılı bırkac konu var ama guncel degıl baya eskı mesajlar. yenı gıtmıs olan varmı otaraflara. orda ne avlayabılırım. takımları ıstanbuldan alacagım o yuzden yanıma hangı takımları almaylıyım. yardımcı olabılecek kısıler varmı.
adem iskeleden istavrit avlaya bilirisin.İskelenin sağında yürüyüş yolunun en sonunda kayalıklar var Tatil köyünün bittiği nokta orası oradan da zargana avlaya bilirsin Mayıs ayında tutuyorlardı orada.
Dun telefonla konustum palamut ve lufer icin takimlariniz yaninizda bulunsun tatil koyu iskeleden baliga doyarsiniz.....
abi iskeleden zaten tutan oluyor derinlik de ıyıy orda. aksamları onceden bole şamandıra tarzı parlak fosforlu bısey atıuyorlardı onceden onunla balık alan coktu. ben gene uc bes caparı alım yanıma.
palamut ıcın caparımı yapalım yoksa sahte mı alayım hangısı daha ıyı olur. lufer ıcınde sanırım geceden yemlıye beklıcez. valla bunu duyduguma cok sevındım ıkı gun balık show olsun ıstıyorum hayırlısı ıle
her mevsim bolca kefal alınıyor oradan...şu an ne çıkar bilmiorum ama armutlu merkezdeki ido iskelesi oralara göre çok verimlidir,rastgele