İhlas Armutlu Tatil Köyü

Konu, 'Bölgeler' kısmında fyuceturk tarafından paylaşıldı.

1. fyuceturk

fyuceturk Ferit YÜCETÜRK

Favori Kamış:
    Cormoran 3.50mt. 40-80gr.
    Favori Makine:
    Shimano activesurf super aero
    En İyi Avı:
    Zargana
    24.01.2010 tarihinde İhlasın Armutludaki kaplıca evlerine (denizbilimci) Hasan Beyle I.Armutlu Seferine çıkacağız. Şimdi, forumdaki tüm gönül dostlarına sesleniyorum. Ocak ayı içerisinde orada avlanan varsa bölge hakkında bilgiye ihtiyacımız var. Konu hakkında yardımcı olunması dileğiyle....:(

Son düzenleme: 19 Ocak 2010
  2. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Azizim,

Armutlu'da sert rüzgarların hakim olduğu bu buz gibi havada zaturrus ve bronşitus balıklarını yakalayabilirsiniz. Aman dikkatli olun..:D

3. ergir

ergir ergir

hiç tavsiye etmem.resmen donarsınız.yazın bile soğuk oraları bırakın kışı.

4. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Yıllardır Amutlu tatil köyüne giden ve orda balık tutan biri olarak öncelikle şunu söyleyim. Çok defa açılıp geri dönmekte zorlandığım zamanlar oldu. Orda sanılanın aksine körfeze doğru değil imraliya doğru akıntılar var. Zaten bayanlar playının önündeki burunu geçtiğiniz anda akıntıya kapılıyor tekne. Bunlarla başedebilirseniz şu mevsimde iri istavrit ve şansınız varsa birkaç parça çinekop gelir.

5. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    bizimde devremülk var ihlas evlerinde nisan ayında gidiyorum balık yönünden iyi değil akıntının olmaması yüzünden balık giriş çıkışı olmuyor sorduğuma göre sadece eylül ekim gibi lüfer ve istavrit çıkıyormuş başkada fazla birşey yokmuş genelde ispari çıkıyor

6. isoylu

isoylu ismail soylu

Ferit bey selamlar, arkadaşların dediği gibi bu ara oralarda soğuktan buzdan heykeliizi dikerler.Pek birşey çıkacağını zannetmiyorum.İllada balık yemek isterseniz Armutluda iskelenin gemlik tarafındaki balık lokantasına gidip ekrem beye selamlarımı iletirseniz çok güzel mezgit fileto tava yiyebilirsiniz.Bu bölgede avlanan biri olarak fikir beyan etmek istedim rasgele.
    Ayrıca Fıstıklı limanına gidereniz kooperatif başkanı mustafa beye uğrarayın arkadaşlar size yardımcı olurlar.

Son düzenleme: 19 Ocak 2010
  7. cem76

cem76

Favori Kamış:
    olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    levrek 14 kilo,kırlangıç 5 kilo,kalkan 8 kilo,karagöz 6 kilo
    fıstıklıyla narlı limanın önü bütün kış lüfer yapıyo ordan geçerken görürsünüz kayıkları zaten.

8. Mezre

Mezre mustafa

Favori Kamış:
    shimano vengeance AX 420
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Akya Eskifoça
    Bir Armutlulu olarak bu mevsimde Bozburundan uzak durun derim.Kışın Armutluda pek bulunmadığım için pek bi tahminim yok.Dereağzına veya iskeleye gidip balıkçılarla sohbet edebilirsiniz.
    Yalnız Armutludaki balık türleri arkadaşların bahsettikleri gibi hiç azımsanamayacak kadar çoktur.

9. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Yahu balık yoksa ne yapayım ben kaplıcayı havuzu mavuzu, neyse biz yine de takımları götürelim ne olur ne olmaz. İdo iskelesinden birşeyler alabiliriz diye düşünüyorum.

Son düzenleme: 20 Ocak 2010
  10. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV-65b makina
    En İyi Avı:
    40cm lüfer / 5KG İSTAVRİT
    av

merhaba bende 25 ocakta armutlu ihlastayım oltamı alIcam yanıma yanlız yanıma hangi takımları almam gerekir ? ve hangi balıkları avlıyabilirim ocak ayında yardımcı olabilirsenız sevinirim cunku bu soğukta rezil olmak istemem :)

CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM...

11. MELİH BOYACI

MELİH BOYACI MELİH

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    Bende armutluya gideceğim.zargana takımı ve rapala götüreceğim.Hasan Abi nin dediği yer de benim avlağım olacak belki karşılaşırız:)

12. aileron

aileron murat DAĞCI

Favori Kamış:
    şıpşıp
    En İyi Avı:
    mercan
    Cok aciktan tekneciler sarikanat aliyormus
    Guzel iri istavritte... bozburun denildigi gibi plaji donunce bambaska bir deniz tatil koyunun onu zargan ovasidir :)) sansiniz varsa kirlangicta alabilirsiniz benim yazligim teknisyenler sitesinin yani yukarida bir arkadas cok cesit oldugunu yazmis ama pek katilmiyorum malesef 3-4 senedir teknemle cikmama ragmen pek biseye rastlamadim
    Not:20 gun once surekli aradigim armutluda yasiyan bir abimiz 100 tane civarinda 1-1.5 kg arasiki bir balikcinin agla yakaladigini soyledi .abimizin sozu benim icin senettir.

13. aileron

aileron murat DAĞCI

Favori Kamış:
    şıpşıp
    En İyi Avı:
    mercan
    Yazmayi unutmusum LEVREK.