arkadaşlar ihlas armutlu tatil köyünde olan veya oradan haberdan olanlara sorum olacak. tatil köyünde kiralık deniz biikletleriyle 150 200 metre açılınca çok güzel istavrit alıyorduk acaba bu deniz bisikletleri şu an kiralanıyomu yaz sezonu başladımı 15 gün önce yoklardı. belki nisan sonu mayıs başı artık sezonu açarlar ?
Bende 23 Nisan da orada olurdum genelde fakat bu sene gidemedim. Deniz bisikleti ile avlananları görmüştüm fakat çok tehlikeli ve hiç tavsiye etmem, üstelik orası çok rüzgarlı olur bu mevsimde, kıyıdan ve iskeleden denerdik genelde fakat hiç bi rşey yakalayamazdık oradan. Belki başka meralar vardır tatil köyü dışında oraları denemekte fayda var.
cankurtaran sürekli tekneyle suda can yeleği olmadan binemiyorsun zaten ayrıca balığa çıktığını söyleyince çapada veriyorlar. tehlikeden kastınız akıntıya kapılmakmı
denizi o kadar sakin ki yani hayatımda gördüğüm en sakin su orası deniz demeye şahit lazım hatta çocukken ilk gittiğimde burda neden dalga yok beni kandırıysunuz burası deniz değil demiştim çok gülmüşlerdi hihi