kullanmadığım ürünleri satarak yenilerine yer açmak istedim bu yüzden de fiyatları ciddi sıcak tuttum okuma trio 40 makinemi yedek olarak tuttuğumdan çok kullanma fırsatım olmadı.fotoğraflardan görüldüğü gibi,çantada durduğundan ufak bir boya atması dışında tertemizdir. makine için istediğim bedel 100tl dir pazarlık yoktur. en önemlisi: Tüm ürünlerin kargosu da benden sahteler 17 adettir.çoğu kullanılmamış kullanılanlar ise 1-2 sefer denenmiştir.hepsinin markasını hatırlayamıyorum ama fotolardan net bir şekilde anlaşılır.içlerinde maxrap 11cm fayu-tango dancer-river2sea buble walker gibi güzel sahtelerde bulunmaktadır. sahteler için istediğim rakam 150 tldir.kesinlikle pazarlık yoktur,ayrı satılmayacaklar.hesaplandığında tanesi onliradan ucuza gelmekte. ihtiyacım olurda kullanırım diye aldığım surf setimi,çoğunlukla spin avı yaptığım ve yemli avda beklemeyi sevmediğim için satıyorum.ürünleri birkaç av haricinde kullanmadım.ikiside pırıl pırıldır. bu ikisi için 200tl istiyorum. kamış pelikan bravo telesurf 4.20 200-300 gr atarlıdır.kamışın piyasa fiyatı 180 tl civarıdır. makine okuma avenger av 65b piyasa fiyatı 140 tl civarıdır. set olarak verilecektir ayrı satmayı düşünmüyorum.