Altınoluk sahilindeydi bugün Abdullah dede,Balıkesirin bir köyünden gelmiş adını hatırlıyamadım uzun süredir buralardaymış;Arkadaş kafe'nin sahiplerini tanıyormuş,aynı köydenmişler.Orda'da vakit geçiriyormuş ama Balık tutarken daha keyif alıyormuş.Havayıda güzel bulunca iki kamışınıda kapıp sahile gelmiş. Çıkıyormu birşeyler dedim,eh işte dedi;birkaç parça alıyormuş her geldiğinde. Biraz hayıflandı arabası olsa Kadırga koyuna gidecekmiş;çok övmüşler oraları, aklı orda kalmış.Geçenlerde yılan balığı gibi birşey çektim burdan eve götürdüm,derisinide yüzdüm kayış gibiydi ama içime sinmedi kedilere verdim dedi.Telefonumda Müren fotoğrafı vardı gösterdim hah işte bundan dedi! Hem Abdullah dede hemde manzara hoş olunca ikisinide fotoğrafladım...
İkinci fotoğraf kartpostal... Hatta bir fotoğraf sergisinde yer alacak kadar görselliği üst seviyede bir kare.. Teşekkürler Murat abi, teşekkürler Abdullah dede, teşekkürler doğa ve onun yaratıcısı Rabbim...
evet 2. foto gercekten kartpostal gıbı elınze saglık cok guzel cekmıssınız dedemızın de ellerınden operım Saygılarımla...
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.O gün gerçekten havadaki ışık oyunları müthişti.Bende Allahıma yarattıkları ve şahit olduklarım için çok dua ettim...