iki arada kaldım yardım lütfen

Konu, 'Kamışlar' kısmında yaban-cı tarafından paylaşıldı.

1. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    arkadaşlar yeni bir kamış almayı planlıyorum ve birkaç gündür netten araştırıyorum ama malesef iki kamış arasında karar veremedim ikisinin de özellikleri istediğim gibi ama biri e-motion diğeri quick stick modeli. açıkçası aradaki farkı bilmiyorum ama hangisi daha esnek ve ince ise onu tercih edecem. kullanan , bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.şimdiden herkese teşlekkürler.

D.A.M E-MOTION 270 CM KAMIŞ
    http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-92650270

D.A.M QUICK STICK 270 CM KAMIŞ
    http://www.oltatakimi.com/2600_270_quick_stick_20_5__20g_270_cm_P92600270.html#weekly_campaign_detail

2. cüneyt yılmaz

cüneyt yılmaz Cüneyt YILMAZ

D.A.M E-MOTION 270 CM KAMIŞ ı geçen sene aldım. son derece memnunum. İki parçalı olmasından dolayı taşıma problemi olabiliyor. Arabamın bagajına da zor sığıyor. Atış refleksi oldukça iyi. Rapala türü sahteleri kurşunsuz atmak için iyi bir seçenek. Sorduğunuz diğer kamışla hemen hemen aynı özellikleri taşıyor. E motion nun 5 gr atarı fazla. Her iki kamışlada balık yakaladığınızda kepçe kullanmak zorundasınız. Kıyıdan kaşık kullanmak içinde güzel bir kamış. Ben sadece levrekte kullandım. Sahtleleri çekerken sağa sola ,aşağı yukarı aksiyon vermekte oldukça kolay ve rahat. Saatlerce at çek yaptığınızda yormuyor. Makine olarak Cormoran feader 5Pİ spin ile çok şık ve uyumlu bir takım oldu. Geçen sene eşim üstüne basınca ilk parçadan kırıldı. Yenisini hemen bulabildim. Eskisininde kırılan yerinden ilk halkaya kadar kesip düzelttim. Atarı biraz yükselmiş oldu. Şimdi iki ucuda kullanabiliyorum.

3. Yanlış anlamayın ben sizi yönlendirmek istememde ben sizler gibi ustada değilim ben bir çırağım ama paaylaşmak istedim şu anda hiç araştırmadım siz quick stick deyince dedim bence bunu tercşh eder dedim çünkü sitede adını bek çok yerde duydum iyi oldğuda söyleniyor genede siz bilirsiniz rastgele ...

4. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    yorumlarınız için teşekkür ederim :) aklım daha da karıştı :(

5. Benim tercihim Quık stıck'den yana olurdu..Diğerine göre sert aksiyonlu ve benim şahsen tercih ettiğim bir aksiyon.

6. Ben demişdim Hemşerim :D :D :D

7. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    evet aslında benim tercihimde o yönde olacak galiba biraz daha araştırayım bu konuda acele etmek istemiyorum açıkçası.

8. zenefe

zenefe Emrah

Favori Makine:
    Remixon 30,8 bilya
    En İyi Avı:
    3 kilo gökkuşağı alabalığı
    Dam Quick Stick Mi? E Motion Mu?

arkadaşım açıkcası ben de bu iki kamış arasında kararsız kaldım.sen bu soruyu açmasaydın ben açmayı düşünüyordum.benim aklımdan geçen guick stick modeli.ben sadece alabalık avında kullanacağım ,avladığımız balıklar genelde 200 gr ile yarım kilo arası değişiyor.bazende 1 kilo ile 3 kilo arası çıkabiliyor.aklımdaki şüphe ettiğim nokta ise dam quick stik modeli aşırı hassaslığından dolayı kırılma ihtimali varmı.kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.selamlar.

9. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    arkadaşlar ben D.A.M E-MOTION'u tercih ettim. son derece güzel bir kamış. bana göre tek olumsuz yanı mantar sap gereğinden fazla uzun.