iki ayrı hikaye 1,5 kg.levrek ve küçük deniz alası

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında hakimsel tarafından paylaşıldı.

1. hakimsel

hakimsel mustafa

En İyi Avı:
    levrek 1,5 kg.
    .........
    İkinci konu ise körfezde kavaklı sahilinde geçen haftasonu istavritçileri bakmak için iskeleye gittim,tek tük kıraça vardı,bir kovadaik canlı istavritin normal boyutlarda olduğunu gördüm ama kuyruğu uzaktan biraz kaba görünüyordu,bakmak için gititğimde balığın üzerindeki seyrek siyah noktalarını ve alabalığa has ağzını farkettim.Boyutu ve şekli dışında istavritle bir benzerliği yoktu ve balığı tutan adama deniz alası bu boyuttakilerin küçük olduğunu söyleyince tuttuğunun "deniz anası" değil balık olduğunu söyledi.Konuyu tartışabilecek bir mizaçta olmadığından bi şey diyemedim.Önceki forumlardan marmarada şu sıra tek tük alabalık çıktığını okumuştum.Umarım denizlerimizde çoğalırlar ve bu kadar ufak olanları da avlanmaktan kurtulur.

not :Bir de zorunluluk hali veya mücbir sebep olmadıkça hayatta başka bir şey için o kayalıklardan aşağıya inmeyeceğimi eklemek isterim :)
    Saygılar

Son düzenleme: 26 Temmuz 2009
  2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Bence o kayalıklardan uzak dur.Bahsettiğin gibi ise resmen tehlikeli bir oyun oynuyorsun.Allah korusun en ufak bir dikkatsizlik sonucu ölüme gidecek kazalara yol açabilir.

3. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Kerpe'yi biliyorsanız,Bağırganlı mevkiini de bilirsiniz,orada sizin de anlattığınız gibi inişi tehlikeli olan ama balık kuyusu olan biryerde eşkina yakalamak için 2 adam boğulup ölmüştü.Dikkat edin derim.