Sevgili forum üyeleri merhaba! Bugün işten çıktıktan sonra saat 17:00 il 19:00 arası at çek yapmaya karar verdikten sonra forumdan tanıştığım çok değerli ağabeyimiz Erhan Babacanın beni tanıştırdığı yine bir forum üyesi M.can Acar arkadaşımı aradım ve saat 17:00 için sözleştik. Ve avlaktayız saat 17:00 başladık at çeke takribi 15-20 dk. sonra murat arkadaşım güzel bir levrek aldı! Ben hemen aldığımız balığın heyecanıyla bir kaç poz resim aldım ve hemen kardeşimi aradım oda alsancak'tan hemen motora atladı geldi balığı duyunca, saat 18:00 sularında benim oltama öyle bir şey bindi ki kalama öyle bir öttü ki cıııııııııııııııııııııııııııııır elim ayağıma dolandı,ben hemen bağırdım ''koşun'' diye ''kepçeyi getirin'' sonra hemen toparlandım ve başladım sarmaya biraz sardıktan sonra balık su üstü yaptı, kafa ata ata geliyo şapır şupur diye! :mrgreen: neyse ben kamışı muratcan kardeşim misinayı kardeşim murat ise kepçeyi tuttu ve balık kepçeye öyle bir çığlık attım ki :lol: çevredekiler koştu geldi bi baktılar balığa maşallah maşallah dediler nasıl bağıramayım ama ya ne zamandır uğraşıyorum bir sürü sahte bıraktım denize bu çığlık sevinç çığlığı ve bunca zamanın birikimiydi! Sonrasın da ise kardeşim altı oltayı eline tamam dedi sen otur biraz ben takılayım dedi ama başka bir hareket olmadı ve saat 19:00'da avı sonlardırdık! Biraz ekipmanlardan bahsedeyim! Kamış: Okuma safina-x 2.70 cm 10-36 Makine: Ryobi kobe 3500 Misina: Okuma blue fish 0.26 Sahte: STRIKE-PRO MR.WIGGLY MG-008 9CM renk kodu: 010
""hemen kardeşimi aradım oda alsancak'tan hemen motora atladı geldi balığı duyunca - Sonrasın da ise kardeşim altı oltayı eline tamam dedi sen otur biraz ben takılayım dedi ama başka bir hareket olmadı ""
sezonunuz bereketli geçsin hayırlı uğurlu olsun ilk dakikalarda gelmesi,günün bereketli geçeceğini gösterir,doğru noktalarda isen, ilkler çok heyecan yaptırıyor şuan bende onun sızısı var dün sabah saat 7 den beri rövanşa gideceğim biraz dan.bu sefer sıkı hazırlandım paşa karşılama törenine bir yandan da dua ediyorum inşallah sahtemi kusmuştur oralarda bulurum diye herkese cümleten rasgele
şşşşşşşşşşşşt onur çaktırma! fotolardaki rütüşler avlağı kötü niyetli insanlardan korumak! tebriğin için teşekkür ederim daha irileri senin olsun! rasgele!
temennilerin için çok teşekkür ederim kadir abi! daha irileri senin olur inşallah! hep birlikte bol trofeli avlara! rasgele!
teşekkür ederim bahadır abi sizin gibi üstadların huzuruna böyle av raporuyla çıkıp iyi temenniler almak gerçekten çok mutlu edici! daha irileri senin olsun! rasgelsin!
Eyvallah sağolasın ayrıca o bölgede bunun gibi bi levrek yakalamak çok zor nadirende olsa böyle haberler alıyoruz mutlu oluyoruz merak etme merayı bilen bile gidip kolayca orada böyle bir av yapamaz