selam arkadaşlar boğazda 100-150 arası rapala atmak içim elimde bulunan okuma bluehawk makinaya misina sarmak istiyorum. 1.makaraya: http://www.anadoluavmarketi.com/urunler/daiwa-tournament-monofil-surf-casting-misina/17194/ bu misinadan sarmak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa bana goruslerini bildirirlerse sevinirim diğer surf misinalara acığım onerebileceğiniz 2.makaraya: ip misina sarmak istiyorum aslında kafamda bi marka var ip için ancak cok pahalı berkley'in onun yerine onerebileceğiniz ip misina varmıdır bu kadar fiyat olarak ucmayacak vede kotu olmayacak ve de : rapala bedeni yapmak için bir fluecarbon misina önerirmisiniz
Mono misina güzele benziyor sonuçta Daiwa, Bende mi alsam İp misina işine gelince yurt dışından alma imkanın yoksa en uygunu ve güzeli Savager'in ip misinaları bence Türkiye şartlarında fiyat performans olarak.
Bende başlarda sizin gibi düşünüyordum, yani çok pahalı ne gereği var diyordum. Ne zaman artık takım kaybetmekten "ocağıma incir ağacı dikildi" işte o zaman barkley - whiplash kullanmaya başladım. Örgü misinaların şimdiye kadar kullandığım en sağlamı. İlişkenli bir merada taktım ve aynen takımımı geri alabildim (Tabi biraz paralel yürümem gerekti, malum dibi söktüm resmen). Bu sebeple benim önerim kesinlikle barkley whiplash olur. Sandığınız kadar pahalı da değil. Ben ebaydan getirtiyorum ve 300 m. si yaklaşık 85 Tl.ye mal oluyor. Buradaki fiyatının yarısı gibi yani.
Satın aldığım linkte ürün kalmadı ki. Hepsini topladım Ben ihtiyacımdan fazla getirdim, isterseniz birini size satabilirim.