son yaptığım avda uç kısımdaki parçayı diğerinin üzerine biraz fazla geçirmişim galiba balığı çekerken kalın tarafın bittiği yerden kırıldı zarzor balığı aldık ama kırık kamışla da başbaşa kaldık üç dört cm kadar içine giriyo ama ince tarafı nasıl tamir ederim bilmiyorum???idk
benim de başıma gelmişti..netten araştırıp birşeyle yaptım ama eskisi gibi olmuyor maalesef.çünkü spin kamışlarda ağırlığı çok az olan sahteleri atıyoruz ve onlara aksiyon verdiriyoruz...alttaki linkteki sayfalara bir bak istersen.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=34405
teşekkür ederim kamışlar hakkında fazla bilgim yok o zaman benim kamışın dişi kısmı kırıldı galiba? resmini yükleyebilirsem daha iyi olur sanırım uğraşalım biraz bakalım ne yapabilicem? tekrar teşekkür ederim
Bir fotoğraf koyarsan daha rahat yardımcı olabiliriz. Dişi kısmı kırıldıysa tamir etmek daha kolay. Sağlam bir sargı üstüne epoksi uygulaması o iş tamam
resmini çekmeden dün siyah sağlam naylon bir iple sardım ama yeterince sıkı sarmadım galiba üzerine epoksi çeksem sağlamlaşırmı yoksa açıp tekrarmı sarmalıyım karar veremedim galiba açarım sağlam olsun diye. epoksiyi bulab,ileceğim yerler nereler ankarada oturuyorum netten aradım ama bulamadım???