iki parçalı kamışım kırıldı yardım lütfen

Konu, 'Kamışlar' kısmında frozen06 tarafından paylaşıldı.

1. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    son yaptığım avda uç kısımdaki parçayı diğerinin üzerine biraz fazla geçirmişim galiba balığı çekerken kalın tarafın bittiği yerden kırıldı zarzor balığı aldık ama kırık kamışla da başbaşa kaldık üç dört cm kadar içine giriyo ama ince tarafı nasıl tamir ederim bilmiyorum???idk

2. btmüh

btmüh Ahmet

cengizbalıkçılığa gönder yapsınlar ;)

3. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    benim de başıma gelmişti..netten araştırıp birşeyle yaptım ama eskisi gibi olmuyor maalesef.çünkü spin kamışlarda ağırlığı çok az olan sahteleri atıyoruz ve onlara aksiyon verdiriyoruz...alttaki linkteki sayfalara bir bak istersen..

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=34405

4. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:

5. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    teşekkür ederim kamışlar hakkında fazla bilgim yok o zaman benim kamışın dişi kısmı kırıldı galiba? resmini yükleyebilirsem daha iyi olur sanırım uğraşalım biraz bakalım ne yapabilicem? tekrar teşekkür ederim

6. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Bir fotoğraf koyarsan daha rahat yardımcı olabiliriz. Dişi kısmı kırıldıysa tamir etmek daha kolay. Sağlam bir sargı üstüne epoksi uygulaması o iş tamam :)

7. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    resmini çekmeden dün siyah sağlam naylon bir iple sardım ama yeterince sıkı sarmadım galiba üzerine epoksi çeksem sağlamlaşırmı yoksa açıp tekrarmı sarmalıyım karar veremedim galiba açarım sağlam olsun diye. epoksiyi bulab,ileceğim yerler nereler ankarada oturuyorum netten aradım ama bulamadım???