İki Paşa Yeter

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında baraküda007 tarafından paylaşıldı.

1. baraküda007

baraküda007 fatih

selam arkadaşlar uzun zamandır balığa gidemiyordum gitsemde balık tutamıyordum malum antalya havada denizde çok sıcak denizde öyle bir yosun tuttuki sahteler takılıp duruyor en son iki defa balığa gitmiştim ikisindende eli boş dönmüştüm bugün izinliyim dün gece 16.00:24.00 vardiyasından işten çıkınca balığa gitsemmi gitmesemmi diye düşünürken tası tarağı topladım atladım motora saat 04:00 gibi evden çıktım avlağa geldim sahtemi takıp at çek başladım yine sahtem yosunlara sürtmeye takılmaya başladı ama yaklaşık 20 dk sonra makineyi sararken misina zan diye gerildi kaldı çok sevindim makineyi sarmaya başladım ama oda iyi asılıyordu misinayı biraz uğraştırdı ama sonu güzel oldu daha sonra saat 05.20 geçtikten sonra ikinci balığıda alınca bunlar bana yeter deyip tası tarağı toplayıp eve döndüm gelince mahalle bakkalında balıkları tartım büyük olan 1kg550 gr küçüğüde 950 gr geldi allah daha büyüklerini size versin herkese rastgele ( inşallah yüklediğim resimler çıkmıştır )

Ekli Dosyalar:

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, güzel, süt gibi levrekler. :)

Niceleri rastgelsin. Büyük 50 - 53 cm'lerde, küçükse 43 - 45 cm aralığında olsa gerek. :)

3. baraküda007

baraküda007 fatih

sağol eyvallah... vallaha gözlerinde mezura gibi heee! büyük 51cm küçükte 43cm ben yazmayı unuttuydum

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :p :p :p

Mezura gibi değil de, bu boylardan çokça ölçüp, tarttığımdan hangi kilo kaç cm gelir üç aşağı beş yukarı bilirim. :)

5. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Tebrikler bereketli olsun

6. zaad

zaad ZAFER

Maşallah, Antalya dan böyle raporlar görmek sevindirici.

7. Rüzgar

Rüzgar Rüzgar Devrim

tebrikler ne güzel levrekler

8. berkerbaris

berkerbaris berker baris

Tebrikler. Su ustu sahteleri deniyor musunuz? Durgun sularda daha iyi sonuc verebilir.

9. baraküda007

baraküda007 fatih

elimde 2tane rover 98 var arada bir deniyorum su üstü sahtelerini ama daha çok dalarlı sahteleri kullanıyorum