selam arkadaşlar uzun zamandır balığa gidemiyordum gitsemde balık tutamıyordum malum antalya havada denizde çok sıcak denizde öyle bir yosun tuttuki sahteler takılıp duruyor en son iki defa balığa gitmiştim ikisindende eli boş dönmüştüm bugün izinliyim dün gece 16.00:24.00 vardiyasından işten çıkınca balığa gitsemmi gitmesemmi diye düşünürken tası tarağı topladım atladım motora saat 04:00 gibi evden çıktım avlağa geldim sahtemi takıp at çek başladım yine sahtem yosunlara sürtmeye takılmaya başladı ama yaklaşık 20 dk sonra makineyi sararken misina zan diye gerildi kaldı çok sevindim makineyi sarmaya başladım ama oda iyi asılıyordu misinayı biraz uğraştırdı ama sonu güzel oldu daha sonra saat 05.20 geçtikten sonra ikinci balığıda alınca bunlar bana yeter deyip tası tarağı toplayıp eve döndüm gelince mahalle bakkalında balıkları tartım büyük olan 1kg550 gr küçüğüde 950 gr geldi allah daha büyüklerini size versin herkese rastgele ( inşallah yüklediğim resimler çıkmıştır )
Tebrikler, güzel, süt gibi levrekler. Niceleri rastgelsin. Büyük 50 - 53 cm'lerde, küçükse 43 - 45 cm aralığında olsa gerek.
sağol eyvallah... vallaha gözlerinde mezura gibi heee! büyük 51cm küçükte 43cm ben yazmayı unuttuydum
Mezura gibi değil de, bu boylardan çokça ölçüp, tarttığımdan hangi kilo kaç cm gelir üç aşağı beş yukarı bilirim.
elimde 2tane rover 98 var arada bir deniyorum su üstü sahtelerini ama daha çok dalarlı sahteleri kullanıyorum