Iki yeni Savasci (yeni calismalarim)

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında KULL64 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Saygideger balikavi.net uyeleri.Yeniden merhabalar.
    Bugun yine size 2 yeni calismami daha sunacagim.Umarim hosunuza gider.
    Once sizlere govdesini oyarak desenledigim duz gagali sahteden bahsedeyim:
    Bu sahte firlatildiginda askida kaliyor ve cekilmedigi takdirde yavas yavas suya daliyor.Sarildigi takdirde suyun icinden aka aka suyun yuzeyine dogru geliyor.Dengesi kesinlikle guzel.Suda durusu cok iyi.Genel olarak tatli su da kullanmak amaci ile yaptim,lakin tuzlu su da da denenebilir.

Ikinci sahtemiz su sekilde :
    Suya firlatildiginda tamamen suyun uzerinde degilde suyun biraz altinda duruyor(yani sadece kuyurugunun minik bir kismi gorunuyor su yuzeyinde).Sarildigi takdirde akarak ve kuyrugunu suya carptirarak geliyor,suya tatli bir iz birakip hafiften sipirtilar cikartiyor.Bunu da genel olarak tatli su da kullanmak icin yaptim.Firsatini buldugumda tuzlu su da da deneyecegim.

Bunlarin haricinde son olarak sunu belirteyim: Bu iki sahtemde takimim Galatasaray'in renkleri olan Sari-Kirmizi'yi kullandim :) ;)

Gonul isterdiki dogal bir sulak alanda videolar cekip sizlere sunayim.Ama maalesef bu yandan cok muzdaribim.Insallah ileride videolar sunacagim.Hepinize Rastgele.

Bu arada hatirlarsaniz daha once bir kakic yapip sizlerle paylasmistim.Bugun onu modifiye ettim .(Melankolik Fatih Abiden esinlenerek Japon stili otantik bir ip sardim uzerine :D ) Ve bir de kurukafa amblemi yapistirdim ust kismina.Bu kuru kafa biraz Karayip korsanlarini biraz da Jackass'i animsatiyor bana :D Ne dersiniz :D

Buyrun bunlarda fotograflar:

2. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Bayıldım iki sahtende takdir edilecek güzellikte:) Sondan 2. ve 4. resimler görünmüyor. İlk sahyenin gagasını delme nedenin kabarcık ve su izi için mi?

3. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Akif Abi ilgin ve yorumun icin tesekkurler.Fotolarin hepsini imageshack'ten yukledim ve bende hepsi gorunuyor.Sanirim sayfayi yenilemen gerekecek senin :)
    Evet Abi o deligi suda tatli bir iz ve ekstra bir ses cikartmasi icin yaptim.Boylece baligin dikkatini cekme olayinin bir nebze daha artiracagina inaniyorum ;) :)
    Yeni malzemeler , yeni seyler kesfettikce ve el becerim arttikca heralde daha iyileri de gelecektir Abi ;) :)
    Rastgele ;)

4. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Her geçen gün el becerinin arttığını ve detaylara özen gösterdiğini görüyorum. Özellikle aksiyon konusuna dikkat etmekle işin sırrını çözdün gibi :) Bol bol internette örnekleri takip etmeni ve ilgili yabancı forumlara üye olarak kulanılan teknikleri kendine adapte etmeni şiddetle tavsiye ederim. Yenilikçi olman da zaten apayrı bir güzellik kardeşim. Seni canı gönülden kutluyorum. Ayrıca bir Galatasaraylı olarak da beni çok mutlu ettin :)
    Sevgilerimle..

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Ozcan Abi merhabalar .
    Cok tesekkurler kiymetli yorumun icin.Isin sirrini henuz % 100 cozmuste degilim abi acikcasi.Ama tamamen cozmemde yakindir insallah.En azindan simdiye kadar buyuk bir sikinti yasamadim yaptigim sahtelerde.Ilk yaptigim sahtelerin icinde 2 tanesinde kucuk sikintilar oldugunu gordum ve onlari da simdi iyi hale getirdim.Devamli arastirma icerisindeyim.Uye felan degilim yabanci sitelere lakin hangi ulkede ne yapiliyor ve tutuluyor diye de arastiriyorum.Mesela dun yaptigim gazoz kapagindan sahtede buna ornektir :)
    Insallah daha da farkli seyler sunacagim Ozcan Abicim ;)
    Kendine iyi bak,rastgele ;)

6. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Emrah ilk sahte çok güzel olmuş Maşallah diyorum büyük bir ustalık görüyorum sende. Bu sahtelerle balık tutuyor musun senden rapor bekliyorum şöyle kiloluk fantastik balıklar boy boy fotoğraflar :) Rastgele kolay gelsin :)

7. yakkar75

yakkar75 hakan

Favori Kamış:
    Shakespeare
    Favori Makine:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    Çipura 650 gr
    Emrah ben bunlardan istiyorum :)) harika bir çalışma gene. Ellerine sağlık.

8. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tesekkurler Atilla Abi.
    Abi ben genel olarak surfcasting yada kiyi balikciligi ile ilgileniyorum ve yapiyorum.5 aydir baliktan uzak kaldim,arkadas sikintisindan dolayi gidemedim.Yol,iz bilmem ve avlaga giderken daglardan,bayirlardan geciyoruz.Iste bundan dolayi ve arkadas probleminden dolayi gidemedim.
    Ama yakin bir zamanda sehir degistirecegim ve yeni sehirimde hersey kontrolum dahilinde olacak ve oradaki avlaklarida arastirdim.Genel olarak guzel tatli su avlaklari dikkatimi cekti.At-cek icin bicilmis kaftan resmen.Tuzlu su icin keza guzel yerler mevcut.Ve insallah oraya gider gitmez iyi bir spin takimi yapacagim kendime ve bunlarin hepsini sizlere kesinlikle raporlayacagim (eger raporlamazsam gozum acik giderim :D ) .Ayrica soyle bir dip not ta belirteyim ; gidecegim yerde avlaklarda timsahlarda var :) Hatta gecen okudugum bir haberde bir balikcinin ayagini parcalamisti :) Bende cok severim oyle seyleri zaten Avustralyali belgeselci misali :) Ve son olarak : sanirim gidecegim yerde her sene turnuvalar duzenleniyor.Allah'in izni ile bir Turk'un adini onlara duyurma gayreti icerisinde olacagim.Hemde kendi sahtelerimle ;)
    Kisacasi oradan bunlarin raporlarini da yayinlayacagim Atilla Agabey.Kendine iyi bak ve rastgele...

Yakinda bir fabrika felan acarsam neden olmasin :D Keske ole birsey olsa ve hepinize 1 er tane versem ve hem reklamimi yapsaniz hemde sizleri sevindirebilsem :D Hakikaten ne guzel bir duygu olurdu kim bilir :D
    Kadir mevlam iste belli olmaz . Bakarsin bir piyango vuruverir bir yerden :D Heheh!
    Abicim tesekkurler yorumun icin vede rastgele diyorum ;) :)

9. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Bu arada 3 D goz ne zaman temin edersem hemen bu gozleri sokup yerlerine
    3D gozleri yapistiracagim. Ne olursa olsun en uygunu 3D gozler sonucta.

10. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Ellerine sağlık Emrah abi ,o kadar güzel olmuşlar ki bende istiyorum bunlardan bitane :D Bol trofeli avlar dilerim!!

11. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    eline sağlık üstad..
    yine beyindeki teoriyi çok güzel pratiğe dökmüşsün..

12. canbörü

canbörü ali

Favori Kamış:
    cormoran bull fıghter
    Favori Makine:
    shımano catana 40
    En İyi Avı:
    aranıyor.
    2. sahte çok güzel. ahhh ahhh sizde benim gibi bunları deneyemekten muzdaripsiniz. mersin erdemlide 1.5 yıl yüksek lisans yaparken yaşadım, evim sahile sıfırdı zaten balık merakıda ozamandan kalma ama keşke el yapımına ozaman başlasaydım diyorum kendime. başarılı çalışmalarının takipçisiyim, devamını dilerim.

13. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Emrah bakıyorumda boş durmamışsın,ne güzel şeyler onlar öyle. Bir de balıkları takarsan peşlerine harika olur. Haydi sağlıkla kal,o güzel kandırıcılarıda güzel günlerde kullan.

14. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Kardeşim ellerine sağlık sahteler yanıyor inanki..
    kakıca gelirsek seninki çok daha güzel olmuş, aynı baltazarın elindeki alet gibi :D
    Aklınla bin yaşa sen emi uzaklardaki kardeşim..

15. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam emrah:
    ne diyeyim aga valla aştın sen bu olayı bak dikkatli ol yo-zuri rapala vs sahte firmaları peşine düşerlerse işin zor:) .şaka biryana şu en üstdekiler harika olmuş emrah ellerin dert görmesin.

16. OMMG

OMMG OKAN

Kardeşim,yine hangi arada bu güzel çalışmaları yaptın anlamadım valla,bu ne hız ben okumaya yetişemiyorum sen birbirinden güzel çalışmalar yapıyorsun.Bu arada sarı kırmızıda pek bi yakışmış canım :) :)

17. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Bu sahtelerle balık tutamayacaksın abi, sarı-kırmızının yanına hiçbir şey sokulamaz çünkü :rolleyes: :p

18. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    bende malzemeleri tamamlamaya çalışıyorum fırsat buldukça bende bu şekilde çalışmalar yapıcam hevesim var ama zaman yok :)

19. Ossy

Ossy Cihan

Ana sayfada konuyu ilk gördüğümde tıklarken içimden kesin bu Emrah'tır dedim (:) yanılmamışım. Sahtelerimn çok güzel olmuş ßilader... Ayrıca Sarı-Kırmızı yapmanda ayrı bir güzellik. Sen bu sahteleri Kadıköy'de dene. Boş Çkemeyeceğine garanti veririm :D

20. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Cok tesekkurler Eran kardesim :)
    Senin canin sagolsun :) ;) :D
    Rastgele insallah ;)

Konu Durumu: