ikinci capak avim bastaki iki resim yeni digerleri eski resim gecen pazar gittim kiyiya salucan topladim hava baya ruzgarliydi 5 m kamis ve samandira igne makinasiz kullandim atip 1 dakikada bir su kirmizi gözlu baliktan cekiyorum ama nefret ediyorum o baliktan cunku burda finliler yemediginden bizde yemiyoruz ya martilara veriyom yada arkadasimin kedisine veriyom yarim saat sonra birbaktim samandira cok sert bir sekilde dibe batti heyecanladim aklima ilk gelen 5 kiloluk bir balikti nasibimize bu capak cikti asil beni sasirtan eve geldim balik canli daha pullarini temizledim icini actim balik 10 dakika daha cirpindi hayret ettim tavaya attim son birdefa daha cirpin bu ne ayak dedim ya kendi kendime baligi yerken bile teretdut ettim neyse bukadar herheze slmlar By marmaris01 at 2011-08-21 By marmaris01 at 2011-08-21 By marmaris01 at 2011-08-21 By marmaris01 at 2011-08-21 By marmaris01 at 2011-08-21
alabaliga var ama ben rastlamadim burda kimse dip oltasi kullanmiyor ben bir kackez denedim o kirmizi gozlu baliktan baska balik yok nasil birsey yapmaliyim bilmiyom burda hic görmedim gercekten genelde hep at cek yapiyorlar
Tahmin etmiştim, tam bir alabalık merası. Tıpkı fotoğraftaki gibi bir hava yakalarsan orada döner (spinner) kaşıkla at-çek denemeni tavsiye ederim. 0,18 mm. misina, 5-15 gr. atarlı kamış ve 30 luk makara ile sabah gün doğaken veya gün batımına yakın zamanda. Yine mi gelmedi? O halde merada alabalık yok.
Öncelikle Merhaba Kırmızı gözlü diye hitab ettiğiniz balığın adını merak ettim.Daha sonra tuttuğunuz balığı temizlerken ve tavaya attıktan sonra bile hayla çırpınması tüylerimi diken diken etti.Keşke öldüğünden emin olduktan sonra temizleyip pişirseydiniz. Yinede güzel paylaşım Teşekkürler..
Forumda araştırdım ve buldum.Kızılgöz ve kızılkanat farklı türlermiş.Epey benzerler. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=612142
suan baya soguk abi artik gelecek seneye bot takim felan ayarliyacagim tavsiyen icin tesekurler abicigim simdi önumuz kis buz takimi ayarliyacagimidk idk
o baliktan nefret ediyorumbanghead banghead inan bana dotum sirf onu tutmak istesem gunde en az 100 tane yakalarim zaten istemeden gunde 20 tane geliyor yemlerimi o balik bitiriyor cok kilcikli zaten finliler yemediginden bende kedilere yada martilara veriyorum
Sular soğumaya yüztutunca daha bir aktif olur alalar. Yerinde olsam bu zamanları değerlendirirdim. Buz zamanı da ayrı güzellik tabi, rastgelsin şimdiden, en güzeli.