Merhabalar, İlk denememden sonraki projem bir turna yavrusu yapmaktı, Model 17 cm ve ağırlığı 34 gramdır. Arımaya ' projemdeki eksiklikleride üstadların değerli fikirleri ve önerileri ile elimden geldiğince gidererek ortaya güzel bir maket balık çıkartmak istedim, Yapım aşamalarını resimlerden gözlemleyebilirsiniz, Umarım beğenirsiniz. Selam ve saygılarımla...
Merhaba Muvaffak bey, Gitarım sanırım yavru turnamdan öne çıkmış, vahim bir durum Gitarım Cort X11, Progressive Metal çalıyorum fırsat buldukça..
melih seni ve kendi sahtesini kendi yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve imrenerek izliyorum.çok emek isteyen zahmetli bir iş tebrikler
Teşekkür ederim Gökhan abicim, gerçekten çok zahmetli bir uğraş ancak karşılığını alacağını düşünerek yapınca o zorluklar hiç gözüme büyümüyor. Burada sağ olsunlar bu işi layıkı ile yapan ustalar sayesinde bende kendimce uğraşıyorum.
slm melih kardeş iyi yoldasın gayet güzel olmuş eline sağlık renkleri birazdaha canlandırabilirsen süper olacak
Melih kardeş ellerine sağlık. Başarıları güzel çalışmalarının devamını dilerim. Yediğin fındık, fıstık helal olsun.
Hiçte vahim değil. takdir ve tebrik ediyorum.. önemli olan güzel meraklerın olması ..boş zamanlarda güzel işler yapmak bende geçmişte akustik le (folk)haşır neşirdim.. blues - country gibi..
Teşekkürler Hüseyin abi, Tavsiyeni kesinlikle yeni imalat aşamasındaki yavru turnada hayata geçireceğim. "Tobi Tobi" mi yapsam acaba
Teşekkür ederim Muvaffak bey sağolun, Blues ! bence gitar bunun için var. Geçmiş zaman kullandınız sanırım artık pek fazla ilgilenemiyorsunuz. Zira müzik bir aşktır, eminim gitarı her gördüğünüzde heyecan yaşıyorsunuzdur.
"hadi gel Erzuruma gel erzurum yahşi güzel" Kışı usandırıcı ancak şimdi tam zamanı. Eylül sonuna kadar mübarek memleket.
Abi toprak işte çekiyor demekki Damdan dama atlarken kedileri dondursada sıcaktır memleketim.. Şimdi köylerin en güzel zamanıdır..