Geçen seferki çalışmalarımı forumda yayınlamıştım. Yeni yaptıklarımı da buraya koyup önerilerinizi almak istedim. idk Bu biraz basit oldu Bunları da diş fırçasından yaptım Bunları da evdeki oyuncaklardan yaptım Bunu da evdeki ipleri birleştirerek yaptım ve ortaya bu çıktı Bunları ise balsadan yaptım ve değişik oldular benim hoşuma gitti.:thumb: Bunu da japon pazarından aldığım pullarla donattım Nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler ben de onu beğenmiştim zaten peki buna tatlı suda hangi balıklar gelebilir biliyor musunuz acaba ?
Kardeşim ellerine sağlık bu yaşta böyle işçilik yapıyorsan ileride yaman bir avcı olacaksın sanırım Ben pek anlamadığım için sahtelerine yorum yapamıyorum ama çalışkanlığını tebrik etmek istedim
ellerine sağlık hoş görüntüler ortaya çıkmış balsa ağacından yaptığını keşke pullamasa idin..gri renk daha güzel gitmiş ona iğneleri aşağıya sarksın..oynak olsun rapalalardaki gibi..sağlam fırdöndü yerleştirirsen arasına mesafeyi uzatırsın
Zaten önce pullu olanı yaptım ama sonra bir tane daha yapınca aklıma boyamak geldi ve bu çıktı ortaya yine de yorum için teşekkürler yinede
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=980914#post980914. Bu ilk yaptıklarımın linki önceden sallanacak şekilde halka takıyordu fakat halkalar bitince böyle olmak zorunda kaldı