iy haftalar arkadaşlar uzun zamandır baliğa gidip rapor atamıyordum bu hafta ben ve arkdaşlarıım ıldırdan balıga cıkmaya karar verdik sabah ortak buluşma noktamız olan izmir balçova migrostan buluşma sonrası alınan yemler (sülünes ve mamun ) ve kahvaltı sonrası sevgili kardeşim m.ali kapaptanla ıldırda buluştuk ve herzamanki avlağıza geldik çok verimli değildi ama yinede tek tük alıyorduk benim uzun zamandır denemediğim bir mercan merasını denemeye karar verdim ve iyiki de gitmişim çok güzel mercanlar aldık sonra 2-3 yer daha deneyerek ava noktayı koyduk cok verimli bir gundu
Mutlu abi raporlarını bayadır göremiyorduk bir döndün pir döndün Çok şahane bir av olmuş tebrikler afiyet olsun
Mutlu kardeşim balıklar süperr ekip de süper.. güzel paylaşımın için teşekkürler, şansın ve neşen hiç eksilmesin
Sevgili Salih abicim bu güzel düşüncelerin için teşekur ederim valla ıldırda bu sene balık gercekten cok bol en yakın zamanda gorusmek dileğiyle
Süper av olmuş Mutlu, bereketli avlar dilerim.. Güven ağabey ve diğer arkadaşlara selamlar, rastgelsin..
cevap verdiğiniz için teşekürler.biz gerenceden çıkıyoruz teknede ordaki zeytin ağaçlarından birine zincirle bağlı sanki sizin bulunduğunuz trekneyi görmuş gibiyim ondan sordum.
benim deiğim yer kara reyise giderken dardanelin çiftliğine gelmeden yol kenarında ilk teknelerin kıyıda bulunduğu yerdi belkide ordaki teknelerle karıştırıyorum.