Az önce izleyince sizlerle de paylaşmak istedim. Oldukça abartılı geldi bana. http://video.google.com/videoplay?d...ulum+casting&view=3#docid=5517880494818749199
Süper bi teknik. Eğer ilk çıkışta misinayı koparmazsa ki koparmıyor gerçekten güzel yöntem. Şu da var o şekilde atılan bi oltadan ne zevk alacaksın o da ayrı bi konu tabi...
Ayni fikirdeyim. Oldu olacak bir aparat daha tak oltaya, balık yakalandı mı bas düğmesine kendi çeksin balığı kıyıya. Zaten çok aykırı ve abartılı bulduğum ,ç,n paylaştım.
kamışın hiçbir fonksiyonu yok, aksine madem bu şekil atıyorsun kamışı çıkar direkt makineyi tak tüfeğin ucuna. daha uzağa gideceği garanti.
Ya da küçük bir tekne kamışıyla at. Madem atarken tadına bakmayacaksın da neden çekerken ağırlığını taşıyasın ki? Değil mi ama...
ben bu aparatı daha önce görmüştüm,gereksiz bir aparat,o aleti yapancıya kadar,yap bir tane ok onun la fırlat daha az masraflı olur bu aparat daki tüpün içine kompuroser ile hava basıyor,eğerki kullandığı tüp bizim kullandığımız pcp havalı tüfeğin tüpü ise,250 bar basabilen pompa yahut kompuroser gerekecek,250bar basabilen en ucuz el yapımı kompuroser 1500tl den başlayıp 30 bin tl ye kadar fiyatları,250bar basabilen pompa nın fiyatı normal bir pompa 150 ile 200 dolar yurt dışında, 300yrds ( 270mt ) 6 saniye de hedefe varıyor,ölçüm doğru olabilir,
atış güzel çekişi de böyle hallederse tamam birde bunu bilgisayar sistemine bağla pc başında evden balık avla zaten üç kuruşluk zevkimiz var onuda böyle aletlerle harcamayalım
yurtdışındaki insanların gerek bol maddi güçleri olması gerekse de bol vakitleri olması yani geçim dertlerinin olmaması insanları bugün ne yapalım sorusu ile karşı karşıya bırakıyor..ve bize de bunları izlemek kalıyor.. yine boşluktan ne yapacaklarını şaşırmış amerikalıların işin özünü yok sayıp, luzümsuz işler ile uğraşması sonucudur bu video derim ben...
bence saçmalıktan ve gösterişten başka bir şey değil... madem oltanı o kadar ileriye atmak istiyosun, o saçma cihaza ne gerek var, uzaktan kumandalı oyuncak bir tekne veya helikopter alıp, yemi ve kancayı taktıktan sonra açılıp kapanan klipsli bir mekanizma yaptırsın, yemini istediği yere bıraksın...
Umit Agabey merhaba... Evet ben bunu cok onceden gormustum.Hakikaten ilginc. Ve bazi insanlar bunu kendileri el yapimi da yapabiliyorlar diye biliyorum.Aparatin ismini de biliyordum ama simdi aklima gelmiyor.Ama kendimizde yapabiliriz aslinda. Rastgele...