merhabalar ben adanadan ersin sizlerle karşılaştığım ilginç bir balığın fotolarını paylaşıyorum. muhtemelen çiftlikte yetiştirilmiş bir levrek büyük bir marketin reyonunda rastladım. akraba evliliğinden olmuş olabilir? URL=http://img37.imageshack.us/i/img0183ak.jpg/][/URL]G][/URL]
Damakli sahte gibi Saka bir yana nasil olmusta boyle bir sekil almis diye arastirmak lazim (eger levrekse ki levrege cok benziyor govde).
çok güzel bir sahte...markası ne acaba...kaç cm batıyor...bu ne yahu... ya bu çiftlik balıklarının bu halini görünce inanın tırsıyorum... olaya bak genetiği değiştirilmiş levrek...
cevaben sanmıyorum ;illa genetiği değiştirilmiş olarak değerlendirmemek lazım ,bence aynen insanda olduğu gibi tüm canlı gruplarındada organ ve uzuvların az gelişmesi yada hiç gelişmemesi ve bazende bozuk bir gelişim göstermesi söz konusu olabilir. eğer denizde; yani doğada olsa kendi beslenmesini bu sekilde sağlayamayacak veya diğer balıklar için kolay bir yem olacaktı ancak çiftlikte üremesi ve buyutulmesi bu hayvan için büyük bir şanstı bence ve bu sayede büyüyebildi. yalnız ben bunu sahteye benzetmemiştim ancak haklısın popperlara cok benziyor
markette satıldığına göre büyük ihtimelle çiftliktir ve gene büyük ihtimalle hormonlu besinlerden bu hale gelmiştir 21 günde yumurtadan çıkan civcivin 20 günde piliç haline getirilmesi gibi