merhaba daha önce gördünüz mü bilmiyorum ama ben bir sitede gördüm.. ilginç geldi ve hoşuma gitti paylaşayım istedim.. sanırım suüstü, ellerini bağlama şekli ile ilginç su efektleri yapabilir gibime gelior link: http://img692.imageshack.us/i/temelreis.jpg/
Doğan, gagalı olsaymış keşke az aşagıdan gelirdi, kollarını tavuk göğsü sanıp çipura bile atlardı o zaman buna haa
Gerçekten böyle ilginç buluşlar var. Hele bende bir tane var ki; sanırım yönetim buraya koymaya izin vermez
Bence çok tehlikeli bir sahte, balıklar gülmekten kırılacağı için toplu ölümlere sebep olabilir, yasaklanmalı
ucu baya açık bir cümle kurmuşsun bahadır abi..aman koyma herkes hayal etsin iç ses: ...acaba ne olabilir ki???allah Allah
Evet bunu daha oncede gormustum Ve bana ilham verir bazen Rastgele... (Bu arada Bahadir abi bahsettigin sahteyi merak ettim)
Benden günah gitti Yok canım öyle düşündüğünüz gibi değil. Şakaydı Daha fazla merakta bırakmayayım Uploaded with ImageShack.us
Biraz daha değişik şeyler koyalım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Bu sahteyi özellikle boğazda avlanan arkadaşların kullanmasını tavsiye ederim,belki azalan lüfer popilasyonunun üremesini teşvik edip artmasına fayda sağlar Diğerleri için fikrim değişmedi toplu balık ölümlerine sebep olacağı için yasaklanmalı
Anlaşılan bana bugün ve gece töbeler olsunnnnn çekmek düştü..? Abi bunlar nedir..? nasıl bir sahtedir ..? Sahtemidir yoksa gerçekmidir amanın.. Yemin ediyorum birisini takım çantamda görsünler işte o zaman aile faciası başlamış demektir balık malık artık bana hak getire.. ne diyim abi güle güle kullan
Ilginc sahteler Bende bunlardan yapsammi birkac tane acaba ? Bu arada sisenin altindaki sincap gorunumlu sahte cok pahali (digerlerini ilk kez gordum) Neden o kadar pahali oldugunu da cozemedim. Rastgele. (Bahadir abi senin koleksiyonun,takimlarin artik asmis bu isi )