Ilıca hakkında bilgi ihtiyacı !!

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında magicbull tarafından paylaşıldı.

1. magicbull

magicbull Hakan

Favori Kamış:
    Daiwa kamış ( 4,5 metre ), superex makina
    En İyi Avı:
    2,5 kg. Orfoz
    Merhaba;
    Hafta sonu erken saatlerde ılıca sahilden olta atmayı düşünüyorum. Ilıca yı şirketten arkadaşlar tavsiye etti, olta atacak doğru bir yer ve zaman mı açıkçası bilmiyorum. Ilıcayı da ilk defa görmüş olacağım.Karagöz, Çipura tutarız diye birkaç hafta sonu tekne kiraladık. Ancak kısmetimiz yokmuş ısparoz ve izmarit alabildik sadece. İzmire yeni taşındığım için ailece gidilebilecek avlaklar neresi pek fazla bilgim yok. Bu yüzden güncel bilgilerinize ihtiyacım var. Paylaşımlarınız için hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme: 29 Nisan 2008
  2. celal

celal celal dere

Favori Kamış:
    olta nın hertürlüsü
    En İyi Avı:
    çıpura almıştım zamanında 400 gr
    hakan ağbi öncelikle hoşgelmişin izmire eski bir izmirli olarak kıyıdan atçaksan seferihisar da ekmeksis kampı var hem piknik alanı hemde gönlünce oltanı atabilirsin çok muhteşem bir yer mangalınıda al ister ağaç altında ister çardak altında istersende dut ağcının altında çeşmenin karşısında çok güzel bir haftasonu geçirirsin mutlaka...balık tutmaya gelincede mevkiye gelince tam burna gidiyosun ağbim yem olarakta yengeç borukurdu mamun madya mutlaka kalamar sübyee hepsi işyapar birde benim için sahte balık la atçek yaparsan çok sevinirim çünkü hiç denemedim ben ama sanıyorumki iş yapar daha önceleri sahteler hakkında bilgim olsaydı mutlaka denerdim hakan ağbi..tekneyle erkek erkege gidersende mordogan çeşme alaçatı birde mordogana giderken egerce var orayı araştır derim bensana iyi eğylenceler şimdiden.:)

3. magicbull

magicbull Hakan

Favori Kamış:
    Daiwa kamış ( 4,5 metre ), superex makina
    En İyi Avı:
    2,5 kg. Orfoz
    Aranıza hoşbulduk Celal. Verdiği bilgiler için sana çok teşekkür ederim. Tekneyle özbek ve foçayı denemiştim. Açıkçası dişe dokunur pek bir şey alamadık. İş yerinden arkadaşlarım mutlaka Ilıca dediler. Bu hafta sonu bir dolaşıcam oraları. Senin önerdiğin yerleri ise mutlaka görmeye gideceğim. Sahte balık setim var ayrıca küçük kaşıkta atıp deneme yapacağım ama bu dediklerim sanırım tekneyle ağır yol ilerleken daha çok işe yarayabilir. Hem daha az yorucu hem de derin denizde daha fazla şansımız olabilir.

4. bermudaokyanus

bermudaokyanus ÖZERK

slm ben çeşmeden yazıyorum ılıca sıcaksu kaynaklarının en yoğun olduğu bölge bu sıcaksu kaynaklarının olduğu bölge yunus balıklarıyla dolu o yüzden balık yakalama şansın az sana tavsiye edeceğim en güzel bölgelerden biri eşşek adası civarı şahane balık var akşam üzeride kalamar sırtısıyla kalamara takılırsan çok güzel sonuç alırsın rast gele