Öncelikle herkese merhaba Birkaç hafta önce gitmiş olduğum boluda özel bir gölette ilk alabalığımı yakaladım Daha önce çok kez tatlısu kefali tutma şansım oldu hatta kendime göre trofe sayılabilecek balıklarda tuttum ama hep alabalık hevesim vardı onuda gerçekleştirdim ve gerçekten heves ettiğim kadar varmış alabalık avı gerçekten çok zevkli ve birazda tecrübe istiyor.İlk kez gitmeme rağmen toplamda 4 tane tam olarak hangi tür olduğunu bilmediğim alabalık ve çok sayıda kadife balığı yakaladım.Kadifeler çok küçük olduğundan hepsi geri salındı.Bir dahaki seferi iple çekiyorum daha iyileri sizlere rastgelsin
bolunun balıkları güzeldir arkadaşım öve öve bitiremiyo, boluyu insallah bir gün bizde ziyaret edicez rastglee
tebrıkler din kardeşım . ah bızım burdada olsa Şu alabalık teşke . Tuttugun mekanda ayrı bi hoşuma gıttı . Köprüden at sar
Teşekkürler fırsatın olursa mutlaka denemeni tavsiye ederim Tuttuğum yer gerçekten çok güzeldi fotoğrafta köprü gibi gözükmüş sanırım ama iskele orası daha iyileri size rastgelsin..