Arkadaşlar 10 gündür sıfır çekiyordum baktım denizde kıyıda hafif dalga var erken denize gittim, gittiğim yerede dün ilk defa gitmiştim yanımdaki arkadaşım 1 kg gibi levrek almayı başardı dahada gelmemişti. Saat 16.15 gibi atmaya başladım ya ilk yada 2. atışta bunu kandırdım. Balık 61 cm 2270 gr geldi. Evde yemek olmadığından erken kaçtım gece birdaha deneyeceğim. Okuma V sistem kamışında maşallahı var tahminen 9 levrek yakaladım en büyüğü buğünki balık ve hiç biride kalama alamadı balık yakalandığı yerde kazık çakıyor sanki istesede gidemiyor . Herkese rastgelsin..
tebrik ederim güzel bir levro kandırmışsın:hungry: böylesine güzele 1 foto az gelir nicesine rasgelesin
Teşekkür ederim, darısı sizlerin başına. rastgelsin Teşekkürler, balık erkek çıktı göç zamanı bu boydaki levrekler genelde 1800-1900 gram geliyordu bu levrek yerli olduğundan herhalde biraz tombik fakat şuda var bu aralar gelen balıkların hepsi boyuna göre kilolular. rastgelsin.. Kadir sağol yakında sende güzel resimlerlen raporlar sunarsın, beni uğraştırdın bir resim daha çektim kolum yoruldu. Rastgelsin. Emre teşekkürler, daha büyükleri sizlerin otlasına gelsin.. rastgelsin..
Yahya sağol. Daha irileri senin oltana gelsin .. Dün hava müsait idi sen alamadın balık sanırsam.. Rastgelsin.
bir haftadır bekliyodum deniz biraz dalga yapsın diye ,işlerimde sakindi o sıra dalga başladı deniz karıştı benim işlerde yoğunlaştı ama ben yine dayanamadım 1 saat kaçtım akşam suyuna ama denizi çöplerden temizledim biraz geldim ,buldum ilk boşlukta çıkıcam yine ,inşallah düşer bişeyler