Bundan yaklaşık 4-5 sene önce ailecek tatile altınoluka gitmiştik. ordaki fenerin olduğu yerde herkes balık tutuyor bende meraklıyım balık tutmaya ama o zmana kadar hiç tutmuşluğum yok. neyse ordaki av malzemesi satan dükkanlardan birine girdim misina iğne kurşun aldım ordaki amca sağolsun bağladı hepsini verdi elime kasnaği. çıktım dalga kırana baktım bendeki oltayla orda bişey tutamıyıcam limanda bağlı olan sandallardan birine bindim kimsede bişey demedi neyse saldım benim oltayı teknenin kıçından suya 2-3 dakka geçti geçmedi canım sıkıldı çekeyim dedim oltayı , çektim tak gelmedi haydaaaa bidaha çektim yok gelmiyo aha dedim takıldı taşa neyse iğneyi kaybetmeyi göze aldım artık var gücümle bir asıldım misinaya şaaaaaaak sudan fırlayan misinanın ucundaki kaya balığı anlımın ortasında patladı balık sen yemi yut git taşın altına gir neye uğradığımı şaşırdım kaya balığı sümüksü kaygan bi yapısı var iğnedende çıkaramıyom neyseki ordan geçen küçük çocuklar abi çıkaralım dediler oltayla birlikte balığı bıraktım onlara
İyi ki iğneyle beraber alnında asılı kalmamış geçmiş olsun ,demek ki çok sığ bir karış suda tutmaya çalışmışssın balığı