ilk av raporum,çeşmealtı denemem

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında sedatk tarafından paylaşıldı.

1. sedatk

sedatk Sedat

Yer : Çeşmealtı merkez
    Yem : sülünez
    Tarih :05-06.07.2008

Off !! çok sıcak bir hava,bu ne; yanıyor İzmir, Ferhat Göçerin şarkısındaki gibi.Balığa ,denize gitmeyi çok istiyordum ama günlerden C.tesi saat 16,00 bu saate giden gitti zaten kimi bulacaksınki izmirde diye kara kara düşünüyordum.

Telefonum çaldı, arkadaşım bana çeşmealtı yolunu tarif etmemi istiyordu,kafamda o anda bi şimşek çaktı,ohoo!!! sen şimdi karıştırısın yolları !!!dur !böyle olmaz zaten, ben de arkadaşlarımı görmeye gidecektim oraya beraber gideriz dedim :D :D :D hay hay ... :D

Bir anda paldır küldür ofisi kapattım ve çıktım,kendimi iş yoğunluğundan, sıcak havadan,sahile, plaja atmak istiyordum artık.Urla İskeleye geldik allahım ben ne yapıyorum böyle demeden kendimi alamadım.:) Durduk t-shirt,ve şort mayom hiç bişiim yok, onları çok hızlı bir şekilde tedarik ettim.Ama en, en, en ,en önemlisi yokk OLTA !! ve malzemeler ,oda hemen oracıkta yemler ile birlikte alışveriş torbama girmişti bile:D

Saat 19,00 sularıydı çeşme altında merkez de oltamı denize bırakmıştım bile işte aradığım buydu haydi bakalım diyip misinamı (0,30) iğneler ve orta boy (numaralardan anlamıyorum hala :p ;) ) ve balıklar gelmeye başlıyor yağmur gibi vuruşlar var bu ne yahu iki fırt çekemedim biramdan :)

işte size cep telefonumdan çekebildiğim bir kaç kareden oluşan görüntüler.

2. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    İşte balık aşkı, tebrikler. Yalnız bir kaç kare demişsiniz, ben 1 resim görebildim.

3. sedatk

sedatk Sedat

Birde resim eklemeyi tam öğrenebilsem:)) işte karagöz, sabah suyunda aldım

N@mık sanırım bunların büyüklerinden yakalamıştı,yakalanan bu canlı denize bırakılmıştır.
    Balık türleri çeşitliydi en fazla ısparoz vardı zaman zaman, mırmır,iri kefaller,levrek,sarpa gördüm
    http://img382.imageshack.us/img382/2748/grnt004jpgenizg0.jpg

4. sedatk

sedatk Sedat

5. sedatk

sedatk Sedat

geldi diyer karelerde :D

6. sedatk

sedatk Sedat

Gece de resim çekecektim denedim fakat cep tel. den görüntüler karanlık çıktı resimliyemedim

7. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Paylaşım şimdi daha da güzel olmuş. Tebrikler.

8. cello1956

cello1956 Celalettin EREN

:) Hayırlı uğurlu olsun kardeşim,herşeyin bir ilki vardır.Devamını dilerim,rastgelsin.:)

9. simendifer

simendifer Sennur

Tebrikler Sedat, güzel balıklar. :) Daha da bereketli avların olur inşallah. :) Ben de musluğu açıp çeşme altına bir olta atayım bakayım ne gelecek. Çipura olmaz sanırım ama hani belki ispari... :p Her yerde varlarmış ya, o bakımdan. :)

10. sedatk

sedatk Sedat

teşekkürler şennur,evet ispari bi hayli çok :)
    saol kerem
    abi senden ses seda çıkmıyor eminim sende bi yerlere gidiyorsundur :)

11. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Sedat ilk denemelerin olsa da güzel bir av olmuş. İsparide dediğin gibi her yerde var ve sıkıntı veriyor insana. Hani az olsa diğer iri balıklarada yem yemeleri için şans tanıyacağız belki, ama bu ispariler yem dayandırmıyorlar, resmen at çek yapıyorsun.

12. sedatk

sedatk Sedat

çok haklısın sabah saatlerinde zaten yem sıkıntısı çekmeye başladım 30 adet sulunez 2 bardak mamun 5 adet madya sabah saatlerinde bitmişti zaten. ispari herşeye saldırıyor ekmek tak geliyorlar.

13. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    Ne yaptın kardeşim bööle yahu :eek: katliam katliam :eek: ben ömrümde bu kadar balığı bir arada görmedim:D genelde en fazla 3-5 tane yakalayabiliyorum :D :D :D ellerine ayaklarına sağlık artık bundan sonra sende iflah olmazsın :D

14. nadirsakoglu

nadirsakoglu nadir

tebrikler sedat iyi yakalamışsın. pazar günü gidecektiniz ıldırıya gidemedinizmi.

15. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    Sedat beni satacağını herkese anlatmışsın herhalde:D ama iyiki gelmedin :eek:
    En az 2.5 kg tahmin ettiğim bir levrek şişten yırttı:mad: ne yaptımsa alamadım taşın altından :mad: o sinirle şişte söndürdüğüm bir çuprayı şişte bırakıp tekrar dalınca o da şişten yırtıp dalamayacağım kadar uzağa uzamazmı:confused: bide nezleden sol kulağıda zor bela açıyorum:mad:
    Tek güzel yanı eşsiz doğa ve dinginlik:eek: tabi haşimle bana bu yaptığınızı unutmayacağım:D

16. sedatk

sedatk Sedat

ispariyi bir arada bu kadar çok görürsün kardeşim ben hiç birisini yanıma almadım zaten bir çoğunu denize iade ettim

evet pazar hüseyin ile selim ICEMAN ile selimlee beraber ailece gittiler

17. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    çok güzel bir av bundan iyisi şamda kaysı rasgele

18. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    sedat tebrikler güzel bir av olmuş devamını bekleriz

19. sedatk

sedatk Sedat

teşk ler rıfat ispariler pekte kayısı gibi olmyor bilgin olsun :)
    olsunm bakalım usta...seninde kuzuların gönlüne göre olsun:D
    saol ali abi bu işi kıvırcam gibi geliyo ya du bakalım şimdilik isparilerle takılıyom:)

20. selimlee

selimlee

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıyıdan3 mt.10cm.suda1200gr.levrek
    hi

sedat sen bakma hüseyine.En az 1 tavalık balığın var afiyetle ye.Ha biz niyemi rapor yayınlamadık? belki silküleri aşmış olabiliriz ayıp olmasın şimdi.:rolleyes: :D