Balık tutumaya çok meraklıyım taki lise yıllarında arkadaşlarla okulu kırıp balık tutumaya giderdik şimdilerde biraz daha meraklıyım bu bır tutku aslın da bayramın 4 günü kandilli ye gittik 2 arkadaş sabah 6.30 da takımları hazırladık ilk atışta 1 sarı kanat aldım 2 atışda bi lüferi kaçırdım buda tecrubesızlık ten yanımızda kı amca ewlat napıyosun kamısı suya batır dedı ama ben o heycendan kamısı kaldırdım oltanın ucundan kayıp gıttı guzelım balık ama bı tecrube kazandım bundan işallah yaptıgım av larımı sizlerle paylasmak isterim herkese sevgiler aranıza benı kabul eder sınız umarım
Sevgili Selçuk, Aramıza hem kendini tanıtan hemde keyifli bir av raporu ile adım atmış olman çok sevindirici, Lakin forum içerisinde türkçemizi daha iyi ve doğru kullanmak amaçlı sms lisanı kullanmamaktayız.dolayısı ile türkçemizde olmayan w,x, vs... harfleri postaladığın mesaj ve konularda kullanmaz isen çok iyi olur. Göstereceğin hassasiyeti av raporlarına ekleyeceğin fotoğraflarla beraber bekliyoruz, keyifli paylaşımlar
hoşgeldin kardeşim bu sitede aradığın her şeyi bulabilirsin buna emin ol. yanlız imza kısmını düzenlersen daha hoş olur. saygılar.
cümleten. hoş bulduk evet çok.güzel bi site gerçekten.aradıgınız.her bilğiyi. burda bulmak mümkün zamanla tanışıp burdaki abi lerim ve kardeş lerimle ava çıkmak isterim...