Dün işten sonra balığa gidelim dedik. Birol ben ve naim atladık arabaya doğru marmaraereğlisine... Neyse oltaları açtık çaparileri hazırladık , kurşunları bağladık ve başladık at çek yapmaya ; Aksi bir durum gibi dün pek fazla balık yoktu. Herkes öyle boş boş atıp atıp çekiyordu. Gerçi Birolun ilk atışında 1 tanede olsa istavrit çekmesi bizi cesaretlendirmişti. yarım saat kadar atıp çektikten sonra elimizde 1 tane istavrit vardı. Tekrar attım ve birayı şöyle bi diktim kafaya ağzımı silip başladım tasma ve çekmeye... Böyle kurşun dibe sürtüyomuş gibi bi his var çekiyorum çekiyorum sanki kayalara yosunlara takılıyor. Başladım içimden küfür etmeye ulan yine mi takılacak diye ama çektikçede geliyodu. Kıyı ya iyice yaklaşınca misina sağ tarafa doğru gitmeye başladı ben galiba yandaki adamı derken baktım o oltasını çıkarttı benim ki hala suda ve hala sağ tarafta... Neyse kıyıya kadar çektim ve bu gördüğünüz galiba mırmır bu çıktı denizden panik halinde hemen aldım taşların üstüne koştum 2 tane iğne biri slungacına batmış biride ağzında... Ve hiç beklemediğim bi anda ben de büyük bi balık yakalamış oldu. En azından benim için büyük. sonrasında tekrar attım ve 3 tane istavrit bi kerede gelde başkada bişey gelmedi. Ama hala o çapari nasıl kopmadan bunu çekti anlamadım. Amaan neyse bu akşam ben onları tuzda yapıp yemeyi düşünüyorum geriside boş değil mi Bu ara da elimde 25 ytl ye alınmış bir kamış ve makina var daha yeni başladığım için bu işe öylesine almıştım. İyi bi şeyler sipariş ettik ryobi makina ve lineaffe kamış sağ olsun 10 gün oldu avmarketi hala kargoya vermedi. Bütün avmarketi çalışanlarını kınıyorum.
av için tebrikler bende hep mırmır hayali ile yaşıyorum ayrıca sigarta paketindeki sosyal içerikli mesajda etkileyici
İlk avınızın mırmır olması gerçekten mükemmel olmuş.Artık içinizden bu hobiyi istesenizde atamazsınız.
Tebrikler çok güzel bi mırmır yakalamışsınız afiyet olsun . Ayrıca bir ufak hatırlatma bizim sitemizde bira denmez onun adı nefes tir
Tebrikler arkadaşım Demekki balık tutmak sadece bilgi ve donanımla olmuyormuş kısmette çok önemli bir faktörmüş