İLK AVIM (gulmek ıstıyorsanız okuyun)

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında emre_alp tarafından paylaşıldı.

1. emre_alp

emre_alp emre

2 yıl felan once erdek-ocaklara gittim gıtmeden once merak saldıgım ıcın bı olta takımı aldım.ilk gun gevesıyle 7 de ıskelede oldum.guzelce tavuk goğusumu cıkardım kestım oltanın ucuna taktım. ılk attıgım kursunsuz oldugu için ( daha kursun ne onu bılmıyordum o zamanlar) attıgımla arkama gıtmesı bır oldu. daha kotusu amcanın sırtına saplandı (iyi balıkcı deılım ama ıyı nısancıyım) neyse onu cıkartmak ıcın mısınayı kestım. amca sağolsun bana bı tana kursun verdı (tabı anladı boyle sallamaya devam edersem daha cok zarar verecem adama).neyse adam oltaya kursunu taktı. bı salladımkı (kucuk olmama ramen ırıyım :D )kırsın gıderken bı kus surusu gectı ve bırının kanadına dolandı mısına dustu suya.tabı ne yapsaydım suda bırakcak halım yokya cekmeye basladım.adam baktı bırsey cekiyorum vay ne sanslısın atar atmaz cektın dedı ve yanıma geldı(ne bılsın martı cekıom denızden :D) cektıgımde adamda sasırdı ve yerıne gerı dondu.kusu cıkardım saldım ama mısne dolandı kusu cıkartırken.napım bende kalan tavuk goğusunu denıze attım.gerı dondum.

bu avdan getirdiklerim = 30 grlık kursun :D (adam senın olsun dedı)
    bu avda gidenler= yenı aldıgım mısına _ tavuk goğusum _2 saatlık zamanım
    VE adamdan yedıgım kufurlerde cabası (kım bılır neler dedi)

en kotu gunum boyleydı :D ama artık daha şanslıyım :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 5 Nisan 2010
  2. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    selam emre

hayırlı avlar :) aramızda kalsın ben ilk atışımda kamışıda denize attım

3. emre_alp

emre_alp emre

:D en kotu atısımız boyle olsun :D

4. emre_alp

emre_alp emre

daha bskalarında kımbılır ne hıkayeler vardır (hadı buraya yazın)

5. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Ben ilk avımda (Kızılcahamam/Çeltikçi taraflarında bir göldü sanırım) 2m uzunluğunki misinam ile 2 gümüş, 1 yengeç yakaladım :D. Şimdi metrelerce uzunluğunda misinam var ama en iyi avım siraz :D. Dünya çok adaletsiz :D.

6. emre_alp

emre_alp emre

:D eee baska yokmu ılk avlardan anlatacaklarınız :D

7. Hooijdonk

Hooijdonk Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano Lunamis S86M 2.59cm 7-35gr
    Favori Makine:
    Shimano Vanford 2500
    En İyi Avı:
    Tatlısu Kefali
    olta ile ilk avımda (mepps kullandığım zaman) ; oltayı bir savurdum mepps taş fırlatır gibi kopup gitti :)

8. ADDY

ADDY Alper

Favori Kamış:
    ALBA 2,70
    Favori Makine:
    SIMANO
    En İyi Avı:
    YAYIN BALIĞI 9 KG
    merhaba arkadaşlar kimse dalga geçmicekse bende bi anımı anlatıcam bi gün edirne tunca nehrinde sıcak bi günde elimde 1 tane kavaktan kesilmiş bir dal onun ucunda 1,5 mt misina ucunda 5 numara iğne iğnede ayçekirdeği anlıcanız zaman katlediyom 2 eleman geldi yanıma av bayiine gitmişler rakı şişesine misina sarmış bayii ucuna küspe vermiş bunların eline anlıcanız bunlarla bayide dalga geçmiş.neyse geldiler bunlar benim yanıma adaş biz balık tutmayı bilmiyoruz bayii bunu verdi bize napçaz diye sordular şeytan sol omzumdan bi anda fısıldadı kulağıma (olm sende geç dalganı)abi napayım uydum şeytan veletine.BAKIN TAŞ TOPLIYCAKSINIZ TOPLADIĞINIZ TAŞLARI KARŞI KIYIYA ATICAKSINIZ OLTAYI ATIP BEKLİCEKSİZ... garipler dediğimi yaptı attı oltayı çömeldi elinde olta olan elide tutyo misinayı aradan ben diyim 5 dakka sizdeyin altı o misina elinde bir savrulmaya başladı ben bağrıyom çek yanındaki diğer bağrıyo tut neyse bende yardım ettim çektik 6.5 kilo AYNALI SAZAN kendi kendime gülmeye başladım.neyse çıkardık balığın ağzında iğneleri çocuklar abi sağol dedi aldılar balığı gittiler oltayı bana bıraktılar dumur oldum.eee boş dururmuyom başladım bende karşı kıyıyı taşlamaya ama nafile benmi dalga geçtim onlarmı siz karar verin :):(

9. emre_alp

emre_alp emre

:D :D :D gorunuse gore herkezın anlatacak guzel bır ılkdeneyım hıkayesi var

DEVAMM.....

10. ADDY

ADDY Alper

Favori Kamış:
    ALBA 2,70
    Favori Makine:
    SIMANO
    En İyi Avı:
    YAYIN BALIĞI 9 KG
    ;) ooo daha neler varda yemiyo anlatmak :)

11. ADDY

ADDY Alper

Favori Kamış:
    ALBA 2,70
    Favori Makine:
    SIMANO
    En İyi Avı:
    YAYIN BALIĞI 9 KG
    hem bu anlattığım ilk deneyim falan diildi.....

12. Hooijdonk

Hooijdonk Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano Lunamis S86M 2.59cm 7-35gr
    Favori Makine:
    Shimano Vanford 2500
    En İyi Avı:
    Tatlısu Kefali
    abi süpermiş ya :)

13. emre_alp

emre_alp emre

:D anlat ya kımse dalga gecmez :D

14. LapinCash

LapinCash

Benim adımda Emre ne tesafüdüf.Bende ilk avımı Erdekte yaptım tesadüfün bu kadarı.Yanlız bn el oltasıyla ufaktan Lapinleri nişanladım Adamları değil :D:D Farklar :D

15. aliozen

aliozen Ali ÖZEN

bende ilk atışımda , sahilin gediklisi köpeği isabetlemiştim... :) hayvancağızı yakalayıp iğneleri çıkarana kadar 4 koca adam kan ter içinde kalmıştık :)

16. tqyline

tqyline enes gürsoy

........

mrhaba bende ilk avımı biras daha iyi bir şeklde yaptım bursa/güzelyalıda kıyıya hamsi vurmuştu bizde arkadaşımla çapariylel hamsileri topluyorduk 2 torba ağzına kadar topladık ama hamsiler çok aşırı ufaktı sonra iskeleye gittik ve adamların orda hamsileri yem yapıp istavrit show yaptığını gördük snra bzde başladık poşetteki ölmüş hamsilerle istavrit ttmaya ama gecikmiştik en fazla 1 kilo istavrit almışızdır 6-7 kiloda hamsi:) yazık oldu şimdi olsa okadar kçk hmsilere dokunmama ble ama kçktük napalm

17. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Enes hayırdır abisi, senin klavye sesli harfleri basmıyor galiba bazen<:confused:

18. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    madem öyle bende bir hikayemi yazim bir gün kızımla kartal pendik arası bir yere gittik kızım dedi baba bende olta atayım ögret bana tamam dedim sag olsun arkadaşın biride toparlanıp gidiyor istavritleri bana verdi igneye taktım tam atacam kamış gitmez arkama bir baktım kedi balığı kaparken oltaya takılmış kızım bir taraftan aglar ben şaşırmış vaziyette millet diyor kes misinayı ama hayvana yazık yatırdım ameliyata ignenin ucunu kestim cıkardım bida tövbe orda kurşunu yere koymak:)

19. tanbays

tanbays Tanbay S.

En İyi Avı:
    henüz yapmadığı...
    Balığa ilk başlağım zamanlar,farkında olmadan ilk spin oltamı almışım, Tatlı suya gideceğiz bir arkadaşla Ormanlıya, 40 lık kafa Erma marka bir makine aldım İstoçtan nerden okuduysam görünmez misina diye aklıma yer etti gidip alacağım...

Ava bir gün kala Cengiz Balıkçılığa girdim,
    Neydi neydi diye düşünürken, ciddi ciddi tezgaha yaklaşıp sanki dükkanı alacak gibi ,
    -Alper ben şeffaf misina istiyorum varmı sizde ? demişim... :) :)

20. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    :D:D çok güldüm ya harika ama benim böyle bir anım yok abim ve dayımın yanında dura dura bilgileri kaptık valla acemilik çekmedim fazla sadece oltayı uzağa atamıyordum ilk başlarda o kadar gerisi güzeldi