Ilk Avim.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bladeandneo tarafından paylaşıldı.

1. bladeandneo

bladeandneo ercan

Favori Kamış:
    ablastar kamış 3,00 4 bilyeli önden kalamalı makine 0,45 misina slikon rapala:)
    En İyi Avı:
    yok denecek kadar küçük
    Evet arkadaşlar hayatımda ilk defa balık avladım.Uzun zamandır balık avı hayallerim hafta sonu pazar günü gerçekleşti.bir gün önce bir kasnak aldım av merakımı gidermek için pazar sabahı 5 te ürkmez iskeleden sülünes ile kasnağı denize saldım.İlk denemelerim olduğu için çok fazla uzağa atamıyordum.Bir iki atışdan sonra yanımdakilerden de kopya çekince bayağı uzağa atmayı başardım fakat 2 mercan küçük boy bir camgöz yakalayabildim 10 tane sülünes yem vardı.Demekki iyi bir av gerçekleştiremedik:).Ama çok hoşuma gitti o zevk mükemmeldi.Bu arada benim balık fobisi iyice azaldı rahatlıkla elime alıyorum küçük boy balıkları.Nasip kısmet işi derler yanımdaki abi 1 kg lık levrek yakaladı kasnak ile balık gerçekten süperdi.Biz evin yolunu tuttuk tabi 3 tane balıkla.Akşam olunca canım avlanmak çok istiyordu.Sülünez yemi alarak iskeleye yola çıktık.Fakat yüzen insanlar çok olduğu için orda avlanamadık insanlar rahatsız olur diye,söylediklerine göre ileride dere ağızı varmış oraya gittik.Kefaller suyun üstünde zıp zıp zıplıyo ama oltalarda eser yok 8-9 kamış atılmış kimse bir tane bile balık tutamamış bende 1-2 kere salladım hiç elleşmedi balıklar yeme.Düşündüm dere ağzının denize döküldüğü yere sallamaya karar verdim 3. atışda ALABALIK a kısmet oldu:).Orta boydu ama yakaladığım en büyük balıktı çok mutlu oldum.Fakat kasnak dip içindi bu yüzden aynı yere tekrar attım alabalık için ama kayaya takıldı acık çekince de 20 gr lık kurşun koptu 3 iğneden de 2 iğne kaldı ve eve gitme zamanı geldi:).İlk avım böyle geçti ilerideki avlara daha iyi takımlarla gideceğim şimdilik hepinize iyi avlar.

2. alikemalmetin

alikemalmetin ali kemal metin

Favori Kamış:
    2.40 kamış. markasını bilmiyom.birde mitchell makine..
    En İyi Avı:
    47 cm alabalık
    tebrikler.. bundan sonra foto da isteriz ona göre...

3. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    ilk av olarak hiçte fena değil. zamanla hangi balığın nasıl yakalandığı gibi, oradaki derelerde alabalık olmadığı gibi ve daha birçok bilgiyi öğreneceksin. eğer öğrenmek istiyorsan doğru yerdesin.

aramıza hoşgeldin ercan.....

4. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    Tebrikler......Nice Avlara

5. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Aramıza hoş geldin.İlk sefere göe oldukça şanslı bir deneyim olmuş.İleride hepimizi sollayacağına eminim.

6. bladeandneo

bladeandneo ercan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    yok denecek kadar küçük
    dostum ben bilmiyorum alabalik i yanimdaki abinin birisi söyledi.Ben dedi hiç tutamadim dedi.Alabaliktir bence çünkü tatlı su ve tuzlu suyun birleşiminde yakaladım ama balığı ilk defa gördüm çok güzeldi görünüşü sadeydi.

7. nidya78

nidya78 Aydın

İlk avın hayırlı olsun.

8. göhan

göhan Gökhan Demirtas

Favori Kamış:
    banax sx 4000 ve diğerleri
    hayırlı uğurlu olsun
    rasgele

9. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ellerine sağlık

10. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    emin ol en güzel ilk avlardan birini yaşamışsın, tebrikler :D

11. Gelibolu_1915

Gelibolu_1915 İsmail Adanalı

Favori Kamış:
    Oyster 420 cast, Placton Hummer 300
    En İyi Avı:
    Eşkina, Gelincik, İspari, bolca İstavrit. 2008 hedefi: Lüfer
    İlk deneyim için oldukça iyi. Tebrik ederim. Bakma böyle yazdığıma bende bir sene önce başladım. Benim ilk deneyimim çok vahimdi. Akşama kadar gölete turna için kaşık ve silikon balık attım ama ne çareki gölette turna yokmuş daha sonra balıkçılardan öğrendim. :) Tekrar tekrar tebrikler..

12. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Tebrikler dostum, bundan sonra resimde bekliyoruz. Avlarının devamı dileğiyle...

13. bladeandneo

bladeandneo ercan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    yok denecek kadar küçük
    teşekkürler dostlar zamanla kendimi geliştireceğimi umuyorum bir dahakine resimde çekeceğim.