ilk balığım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Egeli34 tarafından paylaşıldı.

1. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    yaklaşık 2 aydır forumda bilgi edindim bu bilgilere göre takımımı hazırladım rapala düğümü vb işime yarayarak düğümleri burdan sevgili dostlarımın yazılarından ve videolardan görerek edindiğim bilgilerle acemi olarak boğaz'a gittim ...
    sahte balık ile 150 gr ve 100 gr ile 4 saat olta salladıktan sonra ilk balığımı yaklaşık bi saat önce tutuverdim
    tuttuğum çinekop yaprak da değildi tavalıkdı kesinlikle ancak ilk balığımı tutunca onu yemekten çok anısı unutulmaz olacağından iğnesinden çıkardığım gibi bikaç saniye bakıştıkdan sonra ve balıkçı teknelerinin yavru çinekopları kayalıklara tonlarca döktüğü an geliverdi o kadar üzülmüştümkü , o an etrafıma gelen istavritçiler merakla vauv çinekop yakalamış derken daha yaşıyacağın çok şey var diyerek denize salıverdim şaşkın bakışlar arasında kadar mutlu hissettimki o an o ana paha biçilemez

not: fotoğrafını eklemek isterdim ancak balığı suya salmak amaç olunca vakit kaybetmek istemedim
    sevgiler

2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Ilk baligin cinekop boyunda da olsa denizlerin krali lufer olmus, oncelikle bunu icin tebrik ederim. Ilk baligi yemek yerine saliverdigin icin de seni ayrica kutlarim. Bu guzel baslangicin gerisi daha buyuk avlarla gelecektir...

3. zafdem

zafdem zafer

Favori Kamış:
    SHIMANO SPEEDMASTER AX 14-40 GR
    Favori Makine:
    SHİMANO EXENCE 4000S-BB-daiwa cartate 2510PE H -daiwa cartate 3012H
    En İyi Avı:
    3.5 kg akya
    çok güzel hareketler bunlar....
    bravoo.. bilinçli avcı bilinçli insan...

4. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    tebrik ederim bende ilk baligi tuttugumda denize geri iade ettim arkadan babamın saplakı geldi biz bir sattir ugraşıyoruz balık tutmak için buda geri salıyo:(

5. GündüzGezen

GündüzGezen Şenol

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 7-21gr. & Lineaeffe S-Curve Spinning 240 & Shimano Alivio TE 6000 / 360
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FB & D.A.M Quick Effzett FDS 735 & D.A.M 860 SLR Surf
    En İyi Avı:
    Söylemem nazar değer :)
    :clap2: Tebrik ederim. İnşallah koca koca kofanalar tutarsınız bu davranışınıza karşılık. :clap2:

6. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ...
    halen o balığı düşünmeden edemiyorum ne yapıyordur acaba :)
    ve bundan sonra eminimki balık yeteri kadar büyüklüğe erişmişse ve balık yemek amaçsa o balığı alacağım, balık tutmak tutkusu nedeniyle şanslı günlerimde olacaktır yaratanımızın doğaya sunduğu bu eşsiz güzelliğin o anki ihtiyacımdan fazlasını dolapda saklamak yerine denizde yaşaması beni daha mutlu edecektir.
    ve greenpeace in çok sevdiğim sözü o kadar hoşuma gidiyorki küçük balık yoksa büyükte yoktur. keşke teknelerden sonra yaprak gibi minnacık balıkları toplayan oltacılar içinde bilgilendirici bişeyler yapılsa

7. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Tebrikler!

Emin olun o saldığınız balık size büyük amcalarını yollayacaktır. Zehiri de kapmışsınız. Artık sizde iflah olmaz bir amatör balıkçısınız.

Hoşgeldiniz.

:)

8. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    egeli, takımları suyla buluşturmuşsun, ilk balığınıda almışsın daha nice avlara inşallah, makina nasıl bilgi verirsen boğazda kullandın artık,bende senin açtığın konuda exage 4000fc boğazda olurmu diye sormuştum genelde olmıyacağı izlenimi çıktı,bende ryobı arctıka 6000 almak araştırdım internette bir sitenin bayisi oturduğum yere yakın sitelerinde vardı ama bayide ryobı arctıka 6000 yoktu,olsaydı alıyordum. makinalara bakarken shımono nexave 6000 i gördüm elime aldım kolunu çevirdim yağ gibi kayıyor okuma sallinayı aldım kolunu çevirdim yok okuma raw makinayı aldım kolunu çevirdim yok nexava gibi değildi,yani uzun oldu shımonoda karar kıldım, acelem yok. senin makinanın2012 versiyonu geldiğinde fc olanını alıcam umarım fazla fiyat farkı olmaz.:thumb:

9. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ...
    evet virüs içimde artık ve balık dönüşü o virüsün verdiği mutluluğu yaşıyorum ve aklımda balığa gitmek için fırsat kollamak olacak sanırım ,

Şükrü Bey ,
    evet bugün ilk kez kullandım daha önce surf makine tecrübem olmadığı için yorumlarım istenilen düzeyde olmayabilir 150 gr lık kurşunun havada süzülüşünü izlemek bile büyüleyiciydi 09:30 dan 15:00 e kadar aralıksız taktırdığım takımları bağlamak atçek yapmakla geçti makineyi çok beğendim çekişi özellikle ele oturuşu hoşuma gitti çinekop çekerken çok rahattım.

10. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    lodoslu havalarda takılma olayı diğer günlere nazaran daha fazla oluyor,suya baktımı sanki deniz çekilmiş gibi inşallah lodostan sonra balık belki daha iyi olur.lodostan önce güzel balık vardı. reeling

11. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Önce tebrikler, sonrada bu asil düşünce ve hareketiniz için teşekkürler, suya sağ salim bırakılan her balık büyük bir fark yaratır:clap2: :clap2: :clap2:

12. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Harika!! Çok güzel hareket!! :)

13. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Aynen katılıyorum.