selam arkadaşlar 5 aydır balık tutmak için uğraşıyorum ama nafile bugün ailecek pikniğe gittik derken tabi oltalarıda suya attık. derken benim arkadaş hala benle dalgada bu saatte balıkmı çıkar derken rat ve 2 tane tahtadan yapılmış el oltası tabi el oltalarından umudum yok umut ratta eeee pahalı ya derken dedik olmayacak toplayalım malzemeyi pikniğe devam yansın tavuklar pirzolalar:hungry: arkadaş mangala ben olta toplamaya derken oda ne 3 liralık tahta el oltalrının ikiside yakalamış yaklaşık 25 er cm'lik çupraları derken balıkları arkadaşa verdim 100 m ilerdeki arabadan fotoğraf makinalarını almaya gittim geldimki oda ne bizim çuprlar mangalda ilk yakaladığım balıkla fotom yokcyr cyr cyr arkadaşı boğabilirdim ama canı sağolsun ömrümüzün en taze balığını yedik denizden çıkması ile mangal gitmesi arasındaki zaman 2dk kullanılan malzeme : tahta el oltası klasik ikili dip olta yem: mangal için götürülmüş baharatlanmış tavuk
Valla ne diyim.. bravo ve afiyet olsun demekten başka bişey bulamıyorum.. Biz malzemelere parayı dökerken siz orda 3 liralık malzemeyle kuzuları almışsınız, kısmet denen şey budur sanırım Tekrar tebrikler :clap2:
İlk balık, senin ilk trofen demek. İlk balık her zaman güzeldir. Çok daha irilerine rast gelsin. O çipuraların kocaman kilo üstü olanları da var unutma.
:thumb: Tebrik ederim avınızı. Ah o ilk balık var ya... Yumurtalık ta mı avlandınız yoksa Karataş taraflarındamı? Yarın bizim de piknik niyetimiz var ve eğer çupra lar Yumurtalık'tansa sa bu çok iyi bir haber. Zira kime sorsam balık yok 2-3 aydır. Ellerimiz paslandı
O balıklar artık damarlarında yüzecek. Sürekli beynine balığa gitme arzusu aşılayacak. Hanımını yavaş yavaş hazırla, balık yüzünden ayrı geçecek gün ve gecelere Malzeme parasının değil tatillerde yüzünü görmediğinin kavgasını yaparsınız
Çok zevkli ve ilginç bir "ilk av" olmuş. Tebrikler... Ayrıca mangallık tavuk etiyle, hem de iki tane çipura yakalamışsan gerçekten şanslısın.
Tebrikler, ilk balıkları yakalamışsın ya arkası gelir bunun. Balık tutma arzusu damarlarında gezer her daim.
abi tamamen şans yoksa balık gelir diye yapılmış bi hamle değil balık planda bile yoktu yoksa buzlukta kalamar vardı onu alırdım