indirimler başlayınca ne kadar kendimi frenlemeye çalışsamda dayanamadım. shimano ve okumadan başka bir marka kullanmamış olsam da birde daiwayı denemek istedim dün elime geçti siparişim inşallah bu hafta sonu avda deniycez kendisini ama ilk görünüşü tam bir ağır iş makinası kalitesi belli oluyor her yerinden. tek garibime giden belki önemli değil ama bu güne kadar aldığım belli seviyenin üzerindeki shimanolarda kutudan yağ tüpü, saklama kılıfı falan gibi aparatlar çıktığı halde daiwa gibi bir markanın kullanma klavuzu ve birkaç halka ile bu ürünü göndermesi oldu neyse bu indirim devam ettikçe işimiz zor birde beastmaster surf kamışla ultegra almamak için kendimi tutuyorum bakalım nereye kadar. Daiwa Saltist Jigging 6000H Reels Makina 5+1 rulman 6.2:1 devir 0.50/230mt - 0.55/190mt misina sarım kapasitesi Daiwanın alınabilecek en iyi 10 makine arasında yer alan bir modeldir. Jig makinesi veya her türlü avda kullanılacak sağlam makina
iki hafta once fransadan bende ilk daiwa mi almisdim,(silver cast underspin)ilk kulanisimda ariza verdi(( demekdir ki ilk ve son daiwa m oldu bu makina))
deviri ve diğer özellikleri güzel ,görünür iyi seçim yapmışsınız,hayırlı olsun güzel avlarda kullanın.rastgelsin..
Engin kardeşim, güzeller güzeli bir seçim olmuş. Hayılı olsun; güzel avlarda kullanılmak kısmet olsun. Madem hızını almışsın, bu hızla diğer eksikliklerinide alırsın gibime geliyor. hihi hihi hihi
arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim. makina gerçekten güzel sağlam ve kaliteli bu her halinden belli ancak ben yinede shimanodaki zerafeti göremedim hatları daha sert bir makina
Hayirli olsun iyi günlerde kullanin. Güçlü kuvvetli bir makina. Devrini niye yüksek tutmuslar 60lik makine için anlamadim. görücüye çikmayak sonuçta zerafetli makinalar çitkirildim gelmistir bana hep hatlari sert olsun güçlü dursun isini yapsin
Güle güle kullanın güzel bir makine. Devrinin yüksek olmasının sebebi tam jigging için üretilmiş olmasıdır. Açık denizde sürütme ile yapılan büyük balık avları için tasarlanmıştır.
Drag gücü hakkında bilgi var mı devri oldukça yüksek olduğu için sordum.... Ve hayırlı olsun güle güle kullanın..
aynen öyle hem kaslı hemde kas yaptırır cinsten çok teşekkür ederim evet asıl kullanım amacı jigging teşekkürler drag gücü 33 kg. olarak gösterilmiş sağolun teşekkür ederim teşekkürler aynen öyle denemedik bişey kalmasın