İlk defa balığa basliyorum hangi kamış alayim

Konu, 'Kamışlar' kısmında dinamig tarafından paylaşıldı.

Etiketler:
  1. dinamig

dinamig Ramazan Karataş

Merhaba arkadaşlar hiç bir bilgim yok kaç gündür videolar izliyorum blog okuyorum balıkçılık ile ilgili,

Yeni basladigim için güzel bir kamis ve makine almak istiyorum gideceğim yerler baraj yada deniz limanlari olabilir kıyıdan balık yakalama yapacağım nasıl bir kamış ve makine almalıyım ?
    Bir yerde başlangıç için lrf almamı önerdiler hem seversin hemde hafif olduğu söylendi bana mantıklı geldi , önerileriniz nelerdir ve lrf için hangi kamış makine önerirsiniz ?

2. generalgiab

generalgiab hakan

lrf dediğimiz sistem balık yakalamadan dönmem durumlarında , kıyıya yakın mesafelerde küçük- yavru balıklarla oynamak - yakalamak ve heyecan yaşamak için geliştirilmiş bir disiplin , attığın yemler 20-25 metre uzaklıklara ulaşır oralarda genelde yavru balıklar bulunur , yakalarsın ve suya iade edersin , zevk meselesi , en ufak ısırıkları kamışında hissedersin ve balığı yakalarsın , büyükçe bir balk oltana denk gelirse ve deneyimiz azsa kamışı kırarsın , lrf aslında daha usta avcılar için uygun bir disiplin , spin sistemiyle başlayın , boş dönmek istemezseniz light spin deneyin , kamış 240 cm , atar aralığı 3-20 gr , aksiyon orta sert kamışlar ve 2000-3000 lik makinalar olabilir , lrf diye kafaya takmayın , (istavrit mırmır tarzı balıklarlaoynarsınız , tatlı suda perch , kasna, alabalık bu bahsettiklerimin küçük boyları) , light spin sistemini deneyin , zaten balık bulunmuyor yakalanmıyor , lrf de olsa çok nadir yakalıyoruz , biraz güvenilir takımlarınız olur böylece , olta takımını olaki büyük balık yakalayıp kırıp dağıtmazsınız