02.03.2008 Tarihli faaliyetimiz sabah kahvaltısıyla başladı. Bir önceki gün WIN Fuarı yüzünden o gece avcılarda konakladık. Plan ise kuleliden çark ederek, tekne ile avcılar açıklarına dönmüştü. Ancak sabah uyandığımızda güzel bir yağmur ve fırtınayla, bundanda vazgeçip tekrar kuleliye gitmeye karar verdik! Ancak OGSmizin olmayışı ve yoğun trafikle ancak hava kararırken eski tekel binasının yakınlarına varabildik. Hadi dedik bizimkiside bu seferlik gece avcılığı olur. Takımlarımızı özenle hazırladık. Arkadaş genelde tekneden avlandığı için kıyıdan at-çek acemisi, ona biraz talim yaptırdıktan sonra başladık. 1 saat ne gelen var ne giden ne tıklayan! Sonunda önce arkadaş yosunlara taktırdı ignelerini sonrada ben Dedik rezillik diz boyu! Tekrar özenle takımları hazırladık igneleri dügümledik. Bu arada soğuktan donduk! Azimle devam ettik fakat sıfıra sıfır elde var sıfır! En son biraz daha açığa sallayıp yaklaşık 45 dakika bekledim ama yine nafile... Bu soğukta bu macerayı daha fazla uzatamayacağımızın sinyallerini artık hissizleşen ayaklarımızdan anlayınca toparlandık... Trafiğin azizliği ile hüsrana dönen ilk avımız burnumuzdan geldi ama çok güzel boğaz manzaraları elde ettik onlarıda aksama dogru yukleyeceğim
Onca emeğe rağmen maalesef bazen boş dönülebiliyor kardeşim. Fakat boş dönülse de, av yerinde geçirilen güzel saatler her şeye bedel oluyor. Bu arada önce sağlık, üşütüp hasta olmayın sonra
sağlık olsun eskilerin bir lafı vardır : "kırk gün taban eti, bi gün av eti" bu işler böyle maalesef. kısmet bi dahaki sefere. ne diyelim ; sağlık olsun...
Önemli olan orda ,o ortamda bulunabilmek ,Şehirin atmosferinden bir nebzede uzaklaşabilmek .Balık olsa daha da iyi olurdu ama olsun ,en azından güzel geçen zamanın hatırını göz yumacaksın bazı şeylere bizde sürekli boş geliyoruz ama ümidini kesme
Bunda boş dönersin bir dahakine tutarsın balık işi nasip Ama sen hüsran diyorsun ben boş dönmeye alışkın oldugum için pek birşey olmuyor
ilk avın şanssızlığı dileyelim bir dahaki seferlere tekrarlanmaz. trafik ve soğuğa rağmen boğaz havası alıp dönmüşsünüz. ne diyelim kısmet
Bütün arkadaşlara katılıyorum avı işi kısmet. Tabi baya bir şanssızlık yaşamışsınız. Eğer gündüz saatlerinde bahsettiğiniz yere varabilseydiniz, en azından istavritin bol bol çıktığı şu dönemde oradan boş dönmezdiniz. Orayı çok iyi biliyorum deniz balıkçılığına orada başladım