İlk deneme hüsran oldu!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında aychacik tarafından paylaşıldı.

1. aychacik

aychacik Ayça

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    10 yaşındayken avladığım küçük lüfer
    02.03.2008 Tarihli faaliyetimiz sabah kahvaltısıyla başladı. Bir önceki gün WIN Fuarı yüzünden o gece avcılarda konakladık. Plan ise kuleliden çark ederek, tekne ile avcılar açıklarına dönmüştü. Ancak sabah uyandığımızda güzel bir yağmur ve fırtınayla, bundanda vazgeçip tekrar kuleliye gitmeye karar verdik!
    Ancak OGSmizin olmayışı ve yoğun trafikle ancak hava kararırken eski tekel binasının yakınlarına varabildik. Hadi dedik bizimkiside bu seferlik gece avcılığı olur. Takımlarımızı özenle hazırladık. Arkadaş genelde tekneden avlandığı için kıyıdan at-çek acemisi, ona biraz talim yaptırdıktan sonra başladık. 1 saat ne gelen var ne giden ne tıklayan! Sonunda önce arkadaş yosunlara taktırdı ignelerini sonrada ben:D Dedik rezillik diz boyu! Tekrar özenle takımları hazırladık igneleri dügümledik. Bu arada soğuktan donduk! Azimle devam ettik fakat sıfıra sıfır elde var sıfır! En son biraz daha açığa sallayıp yaklaşık 45 dakika bekledim ama yine nafile...
    Bu soğukta bu macerayı daha fazla uzatamayacağımızın sinyallerini artık hissizleşen ayaklarımızdan anlayınca toparlandık...

Trafiğin azizliği ile hüsrana dönen ilk avımız burnumuzdan geldi ama çok güzel boğaz manzaraları elde ettik onlarıda aksama dogru yukleyeceğim:D

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası

Onca emeğe rağmen maalesef bazen boş dönülebiliyor kardeşim. Fakat boş dönülse de, av yerinde geçirilen güzel saatler her şeye bedel oluyor.
    Bu arada önce sağlık, üşütüp hasta olmayın sonra;)

3. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    sağlık olsun

eskilerin bir lafı vardır : "kırk gün taban eti, bi gün av eti" :) bu işler böyle maalesef. kısmet bi dahaki sefere. ne diyelim ; sağlık olsun...

4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Önemli olan orda ,o ortamda bulunabilmek ,Şehirin atmosferinden bir nebzede uzaklaşabilmek .Balık olsa daha da iyi olurdu ama olsun ,en azından güzel geçen zamanın hatırını göz yumacaksın bazı şeylere :) bizde sürekli boş geliyoruz ama ümidini kesme :)

5. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Balık bahane muhabbet şahane.Önemli olan budur bence.

6. themad2

themad2 Serdar

Bunda boş dönersin bir dahakine tutarsın balık işi nasip

Ama sen hüsran diyorsun ben boş dönmeye alışkın oldugum için pek birşey olmuyor:D

7. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Umarim bundan sonraki avlariniz bol balikli ve bereketli olur....

8. avantgarde

avantgarde onur

ilk avın şanssızlığı dileyelim bir dahaki seferlere tekrarlanmaz. trafik ve soğuğa rağmen boğaz havası alıp dönmüşsünüz. ne diyelim kısmet ;)

9. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Bütün arkadaşlara katılıyorum avı işi kısmet. Tabi baya bir şanssızlık yaşamışsınız. Eğer gündüz saatlerinde bahsettiğiniz yere varabilseydiniz, en azından istavritin bol bol çıktığı şu dönemde oradan boş dönmezdiniz. Orayı çok iyi biliyorum deniz balıkçılığına orada başladım :D ;)