ilk dişlim ve büyük heyecan

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında rockchy tarafından paylaşıldı.

1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    bugün anadolu kartallarıyla beraber çıktık karga kahvaltı etmeden yola. boğazın mis gibi havasında isa abinin getirdiği börekle kahvaltımızı yapıp çaylarımızı içip başladık at çek yapmaya. isa abininde dediği gibi bugün ilk dişlimi tuttum. balığı kaldırıp yukarı aldığımda resmen heyecandan elim titredi. 2,5 liralık mavi sırtlı sahteyle aldım bu yamyamı.

hani fenerbahçe galatasaray maçında galatasaraya gol atmayan tam fenerli olmaz ya o hesap balığımı çektim ve tam bir anadolu kartalı oldum bugün :D neyse hepi topu bir sarıkanat için lafı çok uzattım :D yayında ve yapımda emeği geçen bütün abilerime teşekkürleri bir borç bilirim... herkese rastgele :)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tebrik ederim furkan sonunda A milli oldun :) sana özelden bir mekan yazmistim o civar diye tahmin ediyorum :)
    Nasil heycanli bir av di mi? Hele de suda pasanin dipten gelisini görmek...

3. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Gözünaydın Furkancığım! :) Arkası gelir artık, eminim. Güzel de balık almışsın. Tebrikler.

Seni, balık oltana yapışıp, balığı çekerken görmek isterdim doğrusu. O heyecan anlatılır gibi değil değil mi?

:)

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    abi elim titredi derken abartmıyordum ben cidden elim titredi :D deriiiin bir nefes aldım ki nefesi aldığım derinlik balığı aldığım derinliğe kıyasla kör kuyu kalır :D balığı suyun altında parlarken görmek mi desem tam suda çıkarırken oltanın ucunda çırpınması mı desem kaldırdığımda düşürmeden elime almak mı desem ne desem bilemedim :)

5. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    anlatılmıyor gerçekten hooked

6. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler Furkan eline sağlık.. ayrıca balık sahtenin fiyatına bakmıyormuş bunuda bir daha öğrenmiş olduk :)
    Rasgele..

7. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Alkış ve tebrikler:)
    daha niceleri gelsin dostum.

8. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Mezura müthis:) Cenani abinin ikeasından sonra bu da ekol olmaya aday:) umarım limitler dahilinde devamı gelir tebrikler:)

9. kamil alkan

kamil alkan kamil

tebrikler, balık çok güzel, yanında birkaç tane daha olaymış daha iyi olurmuş.:hungry:

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgiliyse.
    Ve de uzun hasretler çekilmişse.
    Beklemeye de değer, herşeye de...

Nice yürek hoplatan vuslatlara Furkancan.:)

11. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Bu cok ozel avini tebrik ederim Furkan kardesim. Omur boyu o ani unutmayacagindan eminim. :)

Baligi cektigin sahteyi merak ettim dogrusu. Zor olmayacaksa, resmini gosterebilirsen veya detaylarini yazabilirsen sevinirim. Bu iste pahali sahtelere gerek olmadigini, onemli olanin tecrube ve dogru bilgi oldugunu kanitlamis oldun. :thumb:

Daha buyuklerinin oltana takilmasini dilerim.

12. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    teşekkür ederim hakan abi. balığın sahte piyasasından haberi yok herhalde :D
    sağol abi teşekkür ederim
    aaa lütfen ikea bir yana bu bir yana çağrı abi istirham ediyorum :D limit dışı avım olmadı limitlerden haberdar olduktan sonra bundan böylede olmaz zaten :)
    aahhhh ahh o kadar davet ettim abileri bu keratanın ama davete icabet etmediler be abi yalnız bıraktılar kovada bu garibanı :eek:
    hiç bi kız arkadaşımı rüyamda görmedim bu güne kadar. aşkından deli divanede olsam. ama sayısını hatırlamayacağım kadar çok lüfer avladım rüyalarımda :D hasret ki ne hasret... lüfere ithafen bir şiir paylaşmak istiyorum izninizle...

Ne hasta bekler sabahı,
    Ne taze ölüyü mezar,
    Ne de şeytan bir günahı,
    Seni beklediğim kadar!

13. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    teşekkür ederim ibrahim abi :) çok haklısın unutulmaz bir tecrübe oldu benim için...

balığı aldığım sahte 2 kodlu olan
    http://www.spotbalik.com.tr/5300-SUNI-BALIK-70mm,PR-23794.html

14. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrik ederim Furkan, ilk dişlinin bu boyda bir sarıkanat olması sana son derece yakışmış. Bu balığı Boğaz'da sahte ile yakalamak diğer tüm av türlerinin çok üzerinde olan, amatör balıkçılığın tüm zevkini avcıya yaşatan bir av çeşididir. İlle eve balık götürebilmek veya buraya kimsenin sallamayacağı raporlar göndermek için bu balıkçılık ruhundan taviz vermedin. Leş gibi suyu olan yerlerde aval aval sarkıttığın oltanın ucuna bakıp yumurtadan yeni çıkmış yavruları kovaya atmadın. Kimbilir oltana binen bu balığın ağırlığını hissetmek için kaç kez oltayı boş çektin, kaç kez sabahın köründe sahile dikildin ve eve eli boş döndün. İşte bu güzel balık tüm bu çabaların ödülüdür. Bazıları el kadar balıklardan ileri gidemezken, sen bu bilinç ve azmin sayesinde onların yaşına geldiğinde eve lüferlerle, palamutlarla, en güzel balıklarla döneceksin. Rastgele...

15. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    teşekkür ederim aret abi. hayatımda yaşadığım en zevkli avlardan biriydi. sabah gün doğarken boğazın tertemiz havasını soluyarak kimi zaman takım bırakarak kimi zaman soğuktan parmaklarımın acımasına katlanarak ve değerli abilerimin sohbeti eşliğinde mükemmel bir gün geçirdim. :) keşke insanları yanlış yaptıklarına ikna edip doğrusunu uygulatabilsek ama nefis ve aç gözlülük... neyse tekrar teşekkür ederim :)

16. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili Furkan, tekrar tebrikler:) Nasıl, nerden, neyle aldığını sormayacağım, olayın her aşamasında zaten yanında idimhooked İnan kendi tuttuğum dişliden daha çok sevindim, biliyorsun:)
    Artık panzehiri olmayan bir virüsü kaptın, Allah yardımcın olsun.Seni tanımaktan ve birlikte av yapmaktan memnun oldum.Daha nice avlara, avın daim ve bol olsunreeling

17. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Desenize Anadolu kartalları Avrupa'ya süzülmüş bugün. Bir daha gittiğinizde bana da haber verin de beraber avlanalım :)

18. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    6 yaşımdan beri balık tutarım. istavrit sardalya izmarit zargana eşkina gelincik iskorpit kefal ve hatta hatta somon bile tuttum ama dişli olayı hemde sahteyle gerçekten çok farklı. hepsinden ayrı bir heyecan :)
    genelde pazarları gidiliyor ava abi. valla ne güzel olur gelsen :)

19. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Furkan o 53 cm. Somon gerçek mi? Nerede yakaladın onu?

20. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    abi inanmazsın ama bostancıda lavaşla yakaladım. raporuda var hatta http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=39710

adalarda çiftlik patlamış fırtınada. o dönem herkes günde 2 3 adet almış. özellikle kaşıkla :) buda benim kısmetime düştü...