Merhaba, Uzun zamandır yapıpta foruma ekleyemediğim el yapımı sahtelerimden ilk örnekleri sizlerle paylaşmak istedim. Sevgili diverozcan'a katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler. İlk denemelerim olduğunda ufak tefek kusurları var tabiki ama yaptıkça daha iyi olacağına inanıyorum. Sevgiler, Albümü izlemek için; http://img694.imageshack.us/gal.php?g=img0728b.jpg
Umut abi bence ilk yapışına karşın mükemmil yapmısın. İlerde çok daha süper olur. GErcekten diverozcan' a (abiye) katkılarından dolayı bende teşekkür ediyorum herzaman yaptıklarını inciliyorum. Çoğu malzemeyi elde ettim sırada yazın gelmesi ( sınavlardan dolayı vakit bulamıyorum :S )
Teşekkürler sevgil Atilla, firetiger modelini denedim yüzmesi gayet güzel ama popper'ı deneyemedim henüz..
Bence cok guzel olmuslar. Umarim devami gelir ( Ki gelecektir zaten.Cunku bu da zamanla hastalik haline geliyor insanda ) Rastgele...
Sevgili Umut, yapmış olduğun atıf, bu hobiye gönül veren biri olarak beni çok onurlandırdı, sana bunun için çok teşekkür ederim. Başlangıç olarak oldukça güzeller, ellerine sağlık. Aksiyona iyi çalışman ve internette araştırıp bulacağın sahte yapımı ile ilgili sitelerden özellikle aksiyon konusunda kendine örnek alarak bol bol deneme yapmanı tavsiye ederim. Görsellik tamamen senin hayal gücüne kalmış. Unutma, eğer balık tutmak da istiyorsan birinci sırada aksiyon !