evet üstadlarım ilk gece tecrübem sonunda 3 lü dip takımıyla boyu 20-22 cm olan (tam olarak ölçemedim daha) güzel bi iskorpit yakaladım mekan küçükyalı mendirek çok güzel eşkinalar gelincikler ve iskorpitler çıkıo işte resimler
Bana daha nasip olmadı gece avı Ama eşkina için hevesliyim gece avlarına hele hele bir kaç gün önce haliçten teke çıkaran bir grup gördüm.Haliç okulumun karşısı oluyor evime 10 dakika Bir kepçe edinip yakalıcam ve denicem.Ama gece gündüz önce allah sonra annem bilir
Benim için vazgeçilmezdir gece avları.Sohbete muhabbet,çay derken nasıl zamanın geçtiğini anlayamıyorsunuz.
haklısın halil abi dün çok durmadım aslında 11 e kadar sahildeydim ama yinede çok keyifli vakit geçirdim bu keratayıda beklemiodum geldiğinde kayalıktan düştüm
neden olmasınki ha gündüz avlamışsın ha gece sonuçta gündüz midye takıp attığımda çırçır gece attığımda iskorpit
Yo yo yanlis izah ettim kendimi afedersiniz biliyorum gece iyi av verir bazi turler, gece dence aklima geldi sadee zipkinla gece ai etikmidir ben olmadigini biliyorum teyit etmek istedim.
yazık çalar(iskorpit) yalnız kalmış tabakta ama yanına takviye yapılmalı sanırım dondurucuya atılıp.herkese iyi avlar.dikenlere dikkat.
evet erdem abi ikinciside dün akşam geldi birinci gün birinci iskorpit ikinci gün ikinci iskorpit üçüncü günde üçüncü iskorpit anlamına gelirmi çok dikeni var keratanın yaa bi tanesini bi iğneden çıkarana kadar yarım saat uğraşıyorumüstüne basıt ağzını kesicekmişizde üstüne bastığımda çatır çutur sesler geliyo içim gidiyo benimde o resimleri kaldırıp ikisinin birlikte resimlerini koyarım
Tebrikler, temizlemesi ve sofraya getirilmesi zor balıktır; ama sofraya geldi mide hele corbası tadına doyum olmaz.Tekrar tebrikler..