İlk hüsran

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KARAHANLI07 tarafından paylaşıldı.

1. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Spin takımımı aldığım günden beri çıktığım av da ilk hüsranım bu gün oldu ne yazıkki:( Sabah herzamanki yerime(kaleiçi yat limanı)vardım saat 06:30. hava aydınlandım aydınlanıcam diyor ve bağlamış olduğum silikon raglou takımı denizle buluşturdum.Daha ilk atışımda benim oltaya öyle birşey bindiki dedim kendi kendime metin kardeşim bu gün bereketli geçicek!!!Balık öyle bi yol aldıki sormayın misinem bitti biticek:eek: muhtemelen kuzuydu bu.sonra biraz yavaşladı ancak ufak ufak çerkerken küçük bir hamlede balığı kaçırdım.banghead hevesim kırılmadı ben yine devam ettim saat 12 e kadar bütün sahteleri denedim takip bile olmadı ne yazıkki:(

2. yavsan

yavsan soner

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 4 kg
    Metin kardeşim mesajını bu gün gördüm. Yarın gideceksin ve bende geleceğim diye ortalığı velveleye verdim.Fakat yanlış anlamışım. Pazar günü sabah avlanalım istersen birlikte tekrar.

3. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

O heyecan da güzeldir sanırım ,baya bir adrenalin salınmıştır,heyecan lı bir başlangıç olmuş,sonuda bugün yarın gelir,büyük bir balık alırsınız umarım...Rasgele...

4. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Gönüller birolsun mutlaka izin koparmaya çalışcam bu gün şefime pres uygulicam inşallah yine izin verir:D

5. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Evet haklısın.çok keyifliydi o dakikalar.İşin garip tarafı orta kalem boydaki balıkları çekiyorum daaa hani derlerya kaçan balık büyük olur misali.Ama sonunda okkalı bişey çekicem.Umarım balon balığı gelmez:) reeling

6. saykos

saykos Mustafa

metin bey seninki ilk hüsran yine.ben hep isyanlardayım:mad:
    1 haftadır tık yok inanki.konyaaltında atıyorum.bi kaç kez atlamalar dışında bişey yok.nerelere gitmeliyim sizce pek bilmiyorum buraları?

7. mcdrej

mcdrej ALİ BARAN

tral -yalendırma
    kundu oteller bölgesi at-çek ( toplu ragot ) sabah 6.00 -9.00
    karpuz kaldıran jandarma yanı burun at-çek ( toplu ragot ) buraya giriş sabah saat 8 de
    sarısıyun hemen yanındaki kayalıklardan at-çek ( toplu ragot ) sabah 6.00 -11.00 akşam üzeride denemende yarar var

turna - tral
    örnek köy plajı ve yanındaki kayalıklar at-çek ( 90mm sahte renk seçimi : beyaz - herhangi bir renk ama altı turunculu ) sabah 5.00 - 11.00
    eski antalya otelin yan tarafındaki büyük boşlugun orda aşagıya iniş var at-çek ( 70mm - 90 mm rapala renk seçimi : berrak yeşil - kefal rengi )

:mad: antalyadan kimse yerini söylemez sanki balık bitecek :mad:

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Kaçan balık büyük olurmuş, sağlık olsun, yılmak yok, denemelere devam..

9. mcdrej

mcdrej ALİ BARAN

unutmadan illaki konyaaltı olacak dersenizde sabah saat 5.00 den itibaren orda olun sea life otelin oralardan bogaçagına dogru atışlar yaparak devam edin

bu arada inşallah kaçırdıgınızın iki katını tutarsınız bidahaki sefere

10. saykos

saykos Mustafa

ali baran kardeşim çok teşekkürler ediyorum.dediğiniz bölgeleri denicem.inş fotoları koyucam buraya:)
    dediğin gibi millet var ya hiç bişey demyo.sanki balığı süpürüp bitiricez!!
    saygılar sunuyorum tekrar.
    balık avcılarına rastgele şimdiden ve her zamanreeling

11. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Ben kaleiçi yat limanından şaşmıyorum.Orası oldukça aktif.Sana da tavsiyeederim sabah erken saatte gidersen pişman olmassın:)Bir de atatürk parkı var(konyaaltı caddesinin altında)her nekadar şu aralar orasının pek yoğun olmadığını söyleselerde yine erken saatte iş çıkar mutlaka.Ben geçenlerde annem babam ben konyaaltına gittik.Ben biraz atçek yaptım ancak durumu pek beğenmedim.Sanırım o bölge eski verimliliğini kaybetmiş.Ama yine de erken saatte boğa çayının ağzından birşeyler çıkabilir diye düşünüyorum.Bir yer daha var oldukça güzel av verdiğini sık sık duyarım.Işıklardan aşağı sallandığında eski cendere oteli mezbağa var ordan dik yarlardan aşağı(biraz dağcılık olcak ama katlanacaksın artık:D) dikdörtgen şeklinde bir taş var onun üzerinde hem güzel av çıkarabilirsin hem de ekipmanınla rahat yerleşebilirsin.Bu ara da spin mi yapıyosun surf mu bilmiyorum tercihini biraz açarsan sevinirimreeling

12. saykos

saykos Mustafa

metin bey yani konyaaltı resmen fiyaskocyr
    denemediğim zaman dilimi kalmadı fırsat buldukça.ev burada olunca malum buralara gelmek kolay oluyo sabah falan.bi boğa çayına gitmedim onuda denicem.sizin dediğiniz yerlerede bakıcam.ama müthiş berraklık ve sakinlik var denizde;balığın gelmemesi normal gibi geliyor bana bu şartlar altında.yağmur,fırtına falan lazım galıba arada bir.
    Ben spin takımlar kullanıyorum.sahteyi en fazla da 25 m falan atabiliyorum.yetermi bilmiyorum.
    Sahteler:max rap 110
    rover 98 vb sunni yemler.
    Daha sorunumu çözebilmiş değilimbanghead

13. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Bu aralar Antalya'da genel olarak kıyıdan tüm avlaklar verimsiz. Havaların iyi seyretmesi ve yemlik balığın hala bol olması bunda önemli etken. Şu an aldığım duyumlara göre en verimli avlak Metin Bey'in dediği gibi kaleiçi yat limanı.

Konyaaltı sahilinde avlanacaksanız tercih etmeniz gereken bölgeler boğaçay ağzı ya da sarısu ağzı çevreleri.

Ali Baran'ın söylediği avlaklar zaten Antalya merkezdeki kısıtlı olan yerlerin hemen hepsi. Ama şu sıra lara bölgesindeki avlaklar öyle pek de verimli değil. Hemen her gün sabah ve akşam suyunda avlanan arkadaşlarımdan günlük rapor alıyorum. Genelde boş dönülüyor.

Şu an Antalya'da olsam gideceğim yer yat limanı olur. Ama genel olarak eğer imkanım varsa batıda Beldibi'nden sonra doğuda Aksu ve sonrasından avlanırdım. Antalya şehir merkezinin bu bölgelere göre her zaman daha verimsiz kaldığı bir gerçek.

14. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    25mt de yeter,benim 25mt uzaklıkda yakaladığım balık sayısı nadir dir,

lakin bahsediğiniz 2 sahte 40 50mt ye ulaşır
    makina +misina+ kamış+ atış tekniği,bunları gözden geçir

15. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Kaç cm lik slikon kullanıyorsunuz? Kancası orjinal kancasımıydı?

16. saykos

saykos Mustafa

evet aykut bey baya verimsiz bu aralar.yat limanı bana uzak.bakalım kısmet belki bigün ayarlar giderim.Ama kafayı koydum alıcam avcıları!!!!
    şartlar bi olgunlaşsın hele.sarısu ve boğa çayı uygun gibi yarın bakıcam duruma göre orada da denerim.
    Kadir kardeşim dediğin doğru 25 mt bile yeter.yeter ki avcı balık olsun.
    ilginiz için minnettarım sağolun.

bir de şu L11A'danda var bende.iş yaparmı acep?özellikle sabaha karşı?

17. yavsan

yavsan soner

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 4 kg
    Pazar sabahı boğa çayına gittim. 10 kişi kadar at çekçi vardı.Hepimiz elimiz boş döndük.Bu sabah belekte kendi avlağıma gittim. Bir kaç ispendek atak yaptı ama yakalanamadılar. İyikide yakalanmadılar. Bu sıralar gerçektende durgun bir tek kadir iş yapıyor herhalde.