Öncelikle tüm BALIKAVINET ,üye olan arkadaslara rasgelereeling Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us MERADA yem olarak teke kullanılmıstır mrsparkle
Karagözü bırakta arkada duran karagöze bak dedem yerim ben onu dahada güzeller denk gelmesi dileklerimle rastgelsin aydın.
tebrik aderim aydınım karagözün maşşallahı var sizin gibi kardeşlerim yetiştikçereeling bizim pabucumuz dama atılır tası tarağı toplayıp meydanı bırakmanın zamanı gelmişidk ama söylemedi deme bu bayrak sendede pek kalıcı gibi değil sen resmi çekilirken arka pilanın farkında değilsin galiba koç yeğenim bu döngünün bir numaralı adayı:thumb: onu bilmeni isterim maşşallah onuda yanaklarından öpüyorum
Maaşallah (balığa, yumurcağa ve akvaryuma)! Balık avınıda küçük cocklarıda akvaryum hobisinide çok severim. Akvaryumu merak ettim vaktiniz olursa özelden bilgi verebilirmisiniz beslediğiniz türler ve dişi erkek dengesi, yavru durumu akvaryum hacmi vs ile ilgili.
Dedesi arka resimdeki bir kisi idk meraya hazır balık avıreeling için ne zaman gidiyoruz diyo soruyor:laughing:
Zait abi tesekkürler ustamız kim Babadan oğula geçen sanat bunu bozmadan devam ettirmek gerek reeling rasgele...
Çok güzel bir karagöz tebrik ederim, dahasına rast gelsin. Arkadaki afacan karagöz daha güzel ama maşallah.