Bugün benim için oldukça mutlu bir gün oldu. Bunu sitedeki arkadaşlarımla da paylaşmak istedim. Bugün üzerinde 4 sene çalıştığım ve basılması içinde yaklaşık 3.5 senedir gayret sarfettiğim doktora tezim Yeditepe Yayınevi tarafından kitap olarak basıldı. ŞAMANİZM'DEN MÜSLÜMANLIĞA TÜRKLERİN İSLAMLAŞMA SERÜVENİ SAMANİLER DEVLETİ Darısı inşallah ikincisinin başına
Değerli Hocam Merhaba, Kitap okumanın ve bilimsel çalışmalara destek olmanın bu kadar zor(!) olduğu ülkemizde kişisel gayretinizi tebrik ederim.Kitap benim de kısmen ilgili olduğum bir alan üzerinde kanımca ender çalışmalardan biri olacaktır.Kişisel bilgilerinizin bulunduğu sayfayı inceledim.Çlaışmlarınızı da oradan takip etmek beni mutlu edecek.Amatör balık avcılığının ufkumuzu açan bu yönlerini de unutmamak gerek sanırım sayfanızdaki ''Hobilerim'' kısmını birazcık doldurursanız kendi adıma sevinirim Çalışmalarınızda ve avlarınızda başarılar....
hayırlı olsun inş. tarihe olan ilgimden dolayı bu kitabı bende okumak isitiyorum,başarılarınızın devamını dilerim,tebrikler...
Bu kadar emeğin, karşılığını almak kadar mutluluk veren ne olabilir ki ? Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Kitap satışa sunuldu mu? Sunulduysa tüm kitapçılarda bulabilme imkanımız olacak mı ?