Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar galatada artık sürekli takım almaktan sıkıldım ve kendi çaparimi yapmaya başladım sizce ilk kösteğim nasıl olmuş?
dediğini yaptım abi biraz daha iyiler sanırım birde misinayı boyadım öyle bağlamaya başladım çok daha güzel görüntüsü oldu... bakalım birde balık çekersek keyfimize diyecek yok
inşallah kendi çaparinle balık çekmekde nasip olur ben geçen hafta yaşadım o sevinci ilk kez köstekleri bağlamadan önce neyle boyuyosun peki yine ojeylemi, toptan boyama nasl yapıyosun?
misinalar boyalı benim kardeşim ilk önce misinayı kestm sonra ojeyle boyadım hepsini sadece bağlıyorum iğneye sonra takıma
Değerli üstadlar Bu kadar sim bu kösteği fıldır fıldır döndürür; bunun yerıne iğneye 2 sim atsanız nasıl olur acaba? Yada ikili iplik ile daha kibar ve düzgün durmazmı? Günün sözü buraya kısmetmiş. Takımı önce sen beğeneceksin. arkasından sen beğenirsen balığın beğenmesini soracaksın. oje vs kullanmak yerine sim üstüne 2 li tek düğüm hiç bir zaman köstek bozulmaz, ve dönmez. Sevgiler.