Öncelikle bÜtün avcı arkadaslara selam olsun..bu aralar neredeyse çogu aksam eşkina avına gidiyorumm..bu konuyu açmamın asıl nedeni ilk levreğimi yakalamam oldu aslında levrek avına cok meraklı olsamda bikaç rapala ve yemli denememe ragmen sanşım hiç tutmamıştı..her aksamki gibi badimle her aksam gtttıgımız meraya gttiğimizde baktık ag var bizde 100 metre yan tarafına konuslandık..balık braz nazlıydı ve yaz balıgı oldugu için kücüktu ama iğneleri hep buyuk kullandıgımız ıcın balıklar hıc yaralanmadan suya iade ediliyo..2 tane kayda deger eskinayı aldıktan sonra saat 2 civarı son denemelerdeyız gittik gitcez derken sabitlediğim kamısın zili çaldı ama öle bi çalıyokı kamıs yerinde durmuyo el oltamı bırakıp kamışa fırladım ilk tasmalamamla sadece bi agırlık hıssettim sonra takıldı gbı oldu badıme taktın guzel bı balıktı demeye kalmadan kafa atıslarını hıssettim aklımdan bu eskina deil eskına bole kafa atmaz cok iri bi ispari die gecirdım levrek hic aklıma gelmiyo tabiki o anda balık su üstüne fırladı oda ne levrek die bagırdım..formlardan okudugum kadarıyla levrek kalamadan yicek yorulcak ee ben eskınaya attıgım ıcın kalama kapalı heycanda var balık kafa atıyo ben sarıyom kıyıya kadar geldı kayaların ustunden lineaeffe 360cm kamısla balıgı bi hısımla kaldırıp kenara attımm..anladımkı nasıpte varsa gerisi hikaye balıgı tutmamda cekmemde ve kaldırıp kenara atmamda hepsi sanstı mrsparkle mrsparkle Eşkinalaın 2 si 1250gr Levrek ise 2000 gr geldıı En güzel avların sizin olması dileğiyle Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Maaşallah güzel ve süprizli av olmuş tebrik ederim,karadeniz burası hertürlü süprize açık olmak lazım.