Herkese merhabalar, Forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda ilk levrek avıma yine forumdan tanışmış olduğum bir arkadaşla bu hafta sonu çıkmaya karar verdik. Yer olarak: Çandarlı'ya giderken, Bakırçay'ın denize döküldüğü merada olacağız. Yem olarak silikon-rapala ve olursa canlı yem kullanmayı düşünüyoruz. İnşallah sizlere keyifli bir rapor sunabilirim. Herkese rast gelsin. http://www.balikavi.net/forum/images/smilies/reeling.gif
Umarım dilediğiniz balığı alırsınız. Balık yakalamasınızda son derece keyifli geçeceğiğni tahmin ediyorum. Gideceğiniz bölge benimde merak ettiğim bir yerdi. Tecrübelerinizi ve izlenimlerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyorum. Rastgelsin...!
Sana da rastgele Metin. Görüşemiyoruz. Haftaya yanına gelebilirim, çalıştığın şirkete yani. Bu pazar yine aynı yerde misin? reeling Ama hala resmini değiştirmemişsin, olmadı şimdi
Abi sorma şirket beni sezon iznine gönderdi 3-4 haftadır tatil modundayım.Daha uzuuun süre izin olcak mecburŞu anda istanbuldayım babamın sağlık sorunları nedeni ile geldik ocak15 de kısmetse dönecez.Resim konusuna gelinceeeee inanırmısın bi adam gibi pozum yok.bi ara kaleiçinde buluşalım hem balık tutalım hem fotoraf çekelim.Bu arada raporlarını merakla bekliyorum ben gelene kadar en az 5 levrek 2 kuzu raporu senden okumak istiyorum:thumb: reeling mrsparkle
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Bu arada güzel 'en az 5 levrek 2 kuzu raporu' idk temennilerin için çok sağolasın reeling. İnşaallah diyelim, kısmet. Fotoğraf da çekelim şöyle en yakışıklısından
Soner, saat kaçta orada olacaksınız ve kimler gelecek? Bu arada Sarısu'yun ağzını iyice açıp genişletmişler diye duydum. Hava bozarsa iyi balık yapar gibime geliyor. Ama sabah 7'den evvel içeri almıyorlarmış. Ben de bir seferinde saat 5 gibi arka demir kapıdan atlayıp girdim içeri. Orada bir güvenlik elemanı bulunmuyor.
arkadaşlar herkese merhaba... söylediğim gibi ilk levrek avıma bugün sabah çıktım fakat daha avlak yerine gelmeden geri dönmek zorunda kaldım çünkü sabah yola çıktıktan 15 dakika sonra saat 05:15 sularında çok şiddetli bir sağanak yağış vardı Aliağa-Çandarlı tarafında... Yolda göz gözü görmüyordu ben de dönmek zorunda kaldım...kısmet başka zamana inşallah...herkese rastgele