düne kadar sürekli yemli avlanıyordum tabi avlandigim yerlerde surekli olarak at çek yapanlari ve bu forumdaki okuduklarim beni at çek yapmaya yönlendirdi yavaş yavaş malzemelerimi topluyor bir yandan da aldiğim malzemeleri deniyordum. Fakat hep hüsran Acaba sorun bende mi derken dere kenarina gitttim ve at çek yapmaya başladim deniz cok bulanık ve aşiri dalgalıydı 5. atiştan sonra beraber avlandiğimiz arkadaşa bakıyordum bir yandan da cekiyordum . Birden oltama bir şey oldu aman allahim sudan çikarmak üzereyken sahtemi Balık atlamiş BU benim için bir ilk di at-çek de sarmaya basladim bosuna sariyorum acemilikden kalama nerdeyse tamamen açik balık hemen önümde en son heyecanla yapiştim kamışa misinadan tuttum kaldirdim aldim karaya Kendime bir sözüm vardi boyutu ne olursa olsun ilk tuttuğumu salacaktim kendisini resimledikten sonra geri suyla buluşturdum heyecanla tek resim çektim
Tebrikler sevgili Sercan. İlk at-çek deneyimini yaşamışsın. Pekde keyifli olmuş Salmış olduğun ispendek inşallah ileride nice trofeler olarak geri döner. Sevgi ve selamlarımla... Not: Balığı bırakman takdire şayan. Ufak bir hatırlatma yapmak isterim; Salacağınız balıklarla poz verirken olabildiğince balığa zarar vermemek gerekir. Parmaklarınızla solungaçlarına bu şekilde zarar verirsiniz.
hatirlatmanızı dikkate alacağim cok hareketliydi bir turlu tutamadim solungaçlarina dikkat ettim inşallah zarar gormemiştir arkasina bakmadan gitti resimde gorunen dikenli tellerin ustunde sahtemin biri yatiyor arkadaş denemek istedi oda tellere taktirdi
kocaman tebrikler kardeşim...ilk olan her zaman özeldir...geri salmak bu durumu daha özelleştirir... inşallah çok daha büyükleri seninle olacak...tekrardan tebrik ederim...
tebrikler Sercan. Sen şimdi bunu bıraktınya o da abilerine bakın bu Sercan kardes önce tutuyor sonra salıyor der ve abileri senle tanışmak için oltana geliverirler. Trofeleri kısmet olur İnşallah. Rastgele
Sercan kardeşim tebrik ederim çok güzel ve heyecanlı bir av yapmışsın ilk olduğu için bu avın anısı hiç unutlmayacağından şüphen olmasın ve tabi zevkide bir başkadır. İlk avın olmasına rağmen ispendeği salman çok üzel ve doğru bi davranış. İlk olsa da son olsada ispendek, çinekop, ladik gibi asıl isimlerinden farklı olan bu balıkları denize salmanı dilerim. Bütün avların bereketli ve bol trofeli olması dileği ile iyi avlar
tebrikler sercan abi balığı saldığın için tebrik ediyorum ek olarak inşallah trofeler de sizi yanlız bırakmaz
tebrikler Sercan kardeşim. mersinin neresinde tuttun bu balığı çok güzelmiş. bilgilendirirsen sevinirim. olurya belki bigün gitmek nasip olur.