merhabalar Siteyi takip ederken hep içim gidiyordu siteden de edindiğim bilgiler ile sonunda Uzun zamandır takip ,araştırma ve çabalarımın sonucunda ilk levreklerimi aldım ve heyecanın doruk noktalarına ulaştım ,çok keyifliymiş 1 kasım ve 19 kasım tarihlerindeki levreklerim Birinci levreğim 1350 gr,50 cm İkinci levreğim 2100 gr,60 cm
aramıza hoşgeldin acemili halin buysa ilerki zamanı düşünemiyorum bile tebrik ederim güzel levrolar yakalamışsın devamına rasgelesin.. not: bu gün ayın 22 si deyilmi yahu..bu rapor 20sinde açılmış..nasıl göremedik bu raporu hayret,,yanlış yeremi açtın acaba?
sa tebrikler güzel levrekler almışsın anlaşılan merayıda bulmuşsun bundan sonra keyfini sürmek kalıyor sana :thumb:
Tebrikler güzel bir av olmuş Kadir abi yeni üyelerde açılan konular onaydan geçiyor biliyorsunuz .. ama bu onay süresi bazen 3 güne bile çıkabiliyor yöneticilerin müsaitlik durumuna bağlı olarak
Yorumlarınız için teşekkürler ,(yavru aslan) evet ordu taraflarından yakaladım teşekkürler . (kadir levrek peşinde )ilk raporum sitede,yeni olduğum için bazı şeyleri yapamaıyorum heralde anladığım kadarı ile sizede ayriyetten teşekkürler. Güzel bir başlangıçdı benim için unutamayacım heyecanlardan birisi oldu nicelerine inşallah
Yahya tebrik ederim ilk heyecan başkadır ama sonralarınki daha bir başka, resmen beni bu levrek deli etti uyku uyuyamaz hale geldim . Resimde yerden vede gündüz aldıysan ki öyle gözüküyor hemde durgun havada orası bayağı bereketli bir yer sanırsam. Sana tavsiyem bir kerede olsa dalgalı havada orayı gece 21.00-22.00 ve 00.30-1.30 arası yoklamandır.Eğer dalga aşırı ise vardır elbet yakınlarında kuytu müsait bir yer.. Rastgelsin.
Tebrikler Yahya (hemşerim.)... Ordu da levrek tutmayalı yıllar oldu. Bayram seyran denemelerinde de rast gelmedi hiç. Melet ırmağının doğusuna doğru turnassuyu tarafına doğru at çek denemeni tavsiye ediyorum. Perşembe balık çiftliklerinin oraları çiftlikler olmadan önce güzel avlaklardı. Bol şan daha irileri rast gelsin.
teşekkürler teşekürler ,birisini öğleden sonra 6 gibi aldım diğerini sabah 5 te aldım,durgun havada çok berrak sakin oluyor bildiğiniz gibi levrekde olmuyo ,resimde görülen yerler dökme kayaların olduğu yerler dalga vurmuyor ,dalgalı ve bulanık denizi beklemem gerekiyor,resimdede gözükür tulumum dalgarın vurduğu sudan sırılsıklam . Heceyecan derken insanın balığı tuttuktan sonra dizleri titrermi vallahi titredi biryandan heyecan bir yandan mutuluk
Evvala aramıza hoşgeldin Yahya.Ufuk'ta gelince ORDU ekibi tamam sayılır Ufuk'un da söylediği gibi ilk levrek çok farklıdır.Denize , balık avına olan bakışı değişir insanın.İlk levreği aldığın yeri hiç unutmazsın ve oraya her gidişinde o "ilk levrek" heyecanını hatırlarsın.Balık kıtlığı yaşadığımız Ordu'dan balık heleki levrek raporu gelmesine sevindim.Sakıncası yoksa avlandığın bölgeyi öğrenebilirmiyim? Avlarının devamını dilerim arkadaşım.Tekrar hoşgeldin.
EYVALLAH HOŞBULDUK HÜSEYİN ,AYNEN DEDİĞİN GİBİ BAZEN YİNE AKLIMA GELİYOR GÜLÜMSÜYORUM KENDİ KENDİME O ZAMANKİ HALİM AKLIMA GELİNCE BEN ÜNYEDEYİM,ÜNYE ETRAFINDAN ALDIM .
levrek çok farklıdır, farklı bir heyecandır... levrek emek demek... levrek ıslanmak demek... levrek ayaz yemek demek.... levrek rüzgar demek... levrek dalga demek... ama en önemlisi levrek demek paşa demek ))
Tebrikler cok guzel levrekler almissiniz devamini dilerim.Ayrica aramiza hos geldiniz boyle guzel raporlarinizi detaylica anlatimli bekleriz... Sana gelince Seyit bey artik baskalarinin raporlarindan kendine mi pay cikariyosun :laughing: insallah sizlere de denk gelir bende dua edeyim :thumb:
Teşekkürler ,güzel yerler var nereye ne zaman geliyor iyi öğrenmek lazım ,perşembe taraflarından güzel levrekler alınıyormuş duyumlarım var, gittiğimde var ama denk gelmedi bana ,kısmet işte
Teşekkürler ,hoşbulduk inşallah yeni balıklarla raporlarımı yazmak nasip olur,devamı gelecektir inanıyorum. koskocaman derya diğer arkadaşlara da yeticek kadar balık vardır diye düşünüyorum hakkı ile avlanana !!!