Merhaba arkadaslar. Aranıza yeni katıldım sayılır. yaklaşık 2 aydır forumu takip etmeye çalışıyorum. Kendime idareten bir takım aldıktan sonra başladım at çek işine. 2 limit altı levrodan sonra bugün ilk güzel balıklarımı yakaladım. Dediğim gibi ilk raporum ilk balığım kusurlarım olduysa affola. Saat 15:30 gibi avlağa vardım ve bulrag arkasında raglou ile başladım at çeke 10 atış yok. Değiştir. bu sefer balıkçının tavsiyesi üzerine yeni aldığı strike pro 119F sahtemi yine balıkçı tavsiyesi ile bulrag arkasına bağladım sebebi de acemiyim ve sahteyi kayaya taktırırım diye bağlayıp at çek 10 atış yok. bu sefer çıkardım aradan bulragı ve attım yine bir sardım iki sardım ve hoop paşa bindi kısa bir şok ve adrenalin ile kayalardan tırsa tırsa kaldırıp attım karaya.30 cm 2. atış yok 3. atış 25 cm bi levro daha Bu arada ilk levroyu alacam diye fazla aşağıya indim ve gelen dalga beni bi güzel ıslattı. belden aşağı ıslandım hafiften üşüyorum. Aynı sahte ile 25 cmlik bi levro daha. Hava iyice karardı. river marka bi sahte var sarı altı kırmızı onu attım 10 atış yok bu sefer daha dün konusunu okumuştum d. hüseyin beyin yazısındaki raglouyu denicektim hemen ayak üstü kırmızı raglouya jigheadi takıp 1 kulaç misina ve bulrag arkası bağlayıp atıp çektim 10 atış yok. ve yine bulragı aradan çıkarıp bu sefer d. hüseyin beyin favori rengi beyaz renk 10.5 cm yaklaşık 5. atış hop bindi paşa. onuda tırsa tırsa misina koparmı iğne ağzı yırtarmı kamış kırılırmı diye tırsarken yan taraftaki çıkarsana balığı ne bakıyon gazı ile onuda fırlattım karaya ve 40 cm. daha çooook acemiyim daha öğrenecek çook şey var. Bu balıkları bilgilerini esirgemiyen siz değerli forum üyeleri sayesinde aldım. Tüm forum üyelerine saygılar. umarım foto eklemeyi becerebilirim. Bu arada 40 cmlik ev geldim balık denizden çıkalı 4 saat oldu hala solungaçları hareket ediyor.
2 si için tebrik edeyim, 2 si için yeni heveslenmişsin diyeyim olur bir dahaki sefere en azından şöyle 30cm altını sal..levrekçiysen böyle olmalısın.. son olarak bu site çok takip edilir dışarıdan..mekan dan açık verme..bir bakmışsın etrafın atçekci dolmuş..bir bakmışsın 2 zıpkıncı bitivermiş orda mekan dan açık verme..yatır kuma çek fotolarını..
s.a alihan kardeşim bende merkezde oturuyorum, mera yabancı gelmedi valla haftada bir de olsa gitmeyi düşünüyorum artık levreklerin geldiğine sevindim rastgele çok güzel.
ALİHAN öncelikle tebrik ederim güzel bir av anı yaşamışsın , meradaki köpük şahane zaten her şeyi anlatıyor deneyim olmuş adına diğelim ve ispendek alıkoyma durumlarını hedef büyülterek bir kenara bırakmanı dilerim en azından bundan sonra sevgiler kardeşim ...
Raglou boy seçimi genel anlamda sezonda 10.5 altında zaten olmamalıdır bu ayrıntıyı göz ardı etmemişsin bunun inin ayrıca teşekkürler ... YANI SIRA ; Konun içerisinde bahsini ettiğin ; ( d. hüseyin beyin favori rengi beyaz renk 10.5 cm ) < bunu düzeltmek isterim ... Favori rengim ( SEDEF ) ' tir bir çoğu durumda önceliğimdir evet .... Yalnız Beyaz raglou ile ( SEDEF ) raglou renkleri farklıdır bilgine kardeşim sevgiler...
Tebrik ederim Ali han, ilk avın olduğu için ufaklarını aldığını sanıyorum. bundan sonra ufak ispendekleri salacağına inanıyorum rastgele.
Tebrikler Alihan. Balıklarve mekan konusunda Kadir arkadaşımıza katılıyorum. Daha güzelleri rast gelsin.
Hüseyin bey teşekkür ederim. evet renkller karışmış bendeki beyazdı en kısa zamanda sedef rengide edinilmeli. peki başka hangi renkler tavsiye edersiniz gündüz? gece?
saolun ispendekleri merak etkeyin en azından bundan sonrası için Teşekkür ederim. ispendekleri merak etmeyin en azından bundan sonrası için limit 29 olur 28 asla
Rica ederim ALİHAN ... Sedef ve beraberinde simli raglouları gecede kullanabilirsin... Yanı sıra gün içerisinde mavi beyaz , siyah beyaz , yeşil beyaz , şeffaf simli vs gibi renkleri , bunların dışında bir renk önerebilirim resmini koyuyorum temin edebilirsen bulunması gereken bir renk sevgiler ... Uploaded with ImageShack.us
birde kanca sanki fazlaca önde kalıyor gibi. bi sakınca oluştururmu? kuyruğa doğru hırsız bir iğne monte edilebilirmi. ben çok önde olduğunu düşündüğüm için raglounun kafa ısmından 1 2 cm kadar kesip iğneyi daha arkaya koymuştum
Yıllar öncesinden benimde kafama takılırdı bu kısmı ama yersiz bir düşünce... Hiç gereği yok ALİHAN kısa ve öz... Koymuş olduğum resimlerde gördün konu içerisinde o karelerdekilerden dahamı kısa iğneler numara numara değişiyor jig head ' ler (zoka)'lar kullanmış olduğun 10.5 için ayrı jig head 8.5 için farklı numarada jig head kullanmalısın ... Resimdekilere benzer şekilde ise kullanmış olduğun raglou ve jig head'ı sorun yok ...
Öncelikle Avlarınız güzel Yanlız Ben bi Levrekçi olarak bu meranın verimini biliyorum ve mera antalyalı bir balıkçı için hiç zor olmayacak keşke orada çekmeyip Kadir Abinin dedigi gibi Kuma yada kayalara yatırıp çekseydin ***. Kimse anlamaz diyorum İnş. Daha iyileri gelir. Bol Şanslar Abi.