Öncelikli bu forumda bilgi paylaşan başta Vedat abi, Aliço, Aret ve Can olmak üzere herkese çok teşekkürler. Anlatılanlar sayesinde hayatımın ilk uzun oltasında hiç acemilik çekmeden başardım... 19 Ekim Cumartesi Saat 17:00-19:00 arası Marmara Denizi,Avrupa yakası 8-10 metre derinlikte Rapala arkası üçiğne klasik uzun olta Köstek:0,33 Okuma Shotai Fileto zargana Balıklar 34 cm ile 30 cm arası geldi. Toplamda 4 adet, yaklaşık 3 tane de kaçırdım. (Yemin boyunu uzun tuttuğum için arkadan yiyip kaçtı) Daha iyileri hiç tutamayanlara nasip olsun... Uploaded with ImageShack.com
Tebrikler Deniz bey güzel balıklar yakalamışsınız:thumb: Devamı gelir bunların afiyet olsun. Bu arada bende bakırköyde oturuyorum vede işyerimde bakırköyde uğrarsanız çay içmeye beklerim...
ben de Yeşilköy de oturuyorum. hayatımın yarısı Bakırköyde geçtiği için tarif eder veya mesajla cebini atarsan rahatsız ederim Can. bu arada yanlış bilgilendirme yapmışım. bir kez Cankurtaran önünden büyükçe bir yatla çıktım sabah ama çok kalabalık olduğu için devamlı diğer kayıklar takımımın üzerinden geçti, zaten zargana da bulamamıştım. onu saymıyorum..