iii aksamlar herkese dalmaya eskiden buyana ilgim vardi ama bu sene baya bi yogunlasti bu ilgim. nisan mayis aylarinda arkadasimla kıbrısta dalmaya gidince o elbise ile denize girip ben ise elbisesiz sortla dalarken 15 dk da bi su dişina cikiodum ki neyse gecen hafta bende gidip elbise palet gozluk ve zipkin aldim. bunlari acaba iyimi aldim yoksa dah iyilerinemi baksaydim? elbise= apnea edien zipkin= as sniper 75 lik maske= unidive ve wawe ( wawe yedek olan seffaf) palet = cressi ama kanimca boyutu dalma icin cok kucuk yaz sonuda omer den bi zipkin almayi planliorum 1az daha deneyim kazanip. daha 15-20 li metrelere gidemiyorum ama sig suda da olsa bu olayin zevki baska oluyor
Öncelikle aileye hoş geldiniz. hocam çok güzel tercihler yapmışsın iyi malzemeler almışsın yani paletin kısa ise biraz uzun olanından al birde bütün malzemeleri saymışsın ama ağırlık kemerinden bahsetmemişsin ağarlıksız dalmayı düşünmüyorsun değil mi?
Aramıza hoşgeldin. Bende çok aşırı olmasada nefes darlığı olduğu için dalamıyorum. O yüzden dalış yapan arkadaşlara hep özenmişimdir. Umarım yeni aldığın takımlarla başarılı avlar yaparsın.
Rast gele! Sizin gibi gençlerin amatör balıkçılık sporuna gönül vermeleri bizleri çok sevindirmekte ve gururlandırmaktadır. Deniz ve dağ havası ile kahvehane havası arasındaki farkı anlamak çok kolay. 35 yıllık bir amatör balık avcısı sporcusu olarak hoş geldiniz diyorum.